CHP KOCAELİ'DEN DİLOVASI'NDAKİ ''TACİZ'' OLAYI İÇİN BASIN AÇIKLAMASI
CHP KOCAELİ'DEN DİLOVASI'NDAKİ ''TACİZ'' OLAYI İÇİN BASIN AÇIKLAMASI
KOCAELİ HABERİ
BASIN AÇIKLAMASI
Dilovası ilçemizdeki bir ortaöğretim kurumunda kız öğrencilerimize yönelik yaşandığı iddia edilen cinsel taciz olayıyla ilgili olarak, CHP Dilovası İlçe Başkanlığımız derhal harekete geçmiş; gerekli tepkiyi göstererek yerinde müdahalede bulunmuş ve konuyla ilgili bir basın açıklaması yayımlamıştır.
CHP Kocaeli il Örgütü ve il Eğitim Komisyonu olarak sürecin yakın takipçisi olduğumuzu kamuoyuna duyuruyoruz. Çocuklarımıza yönelik hiçbir istismarın, ihmâlin ya da çirkinliğin üzerinin örtülmesine asla izin vermeyeceğiz.
Tutuklanan öğretmen hakkında daha önce de şikâyetler bulunduğu ve buna rağmen yalnızca görev yeri değişikliği yapıldığı yönündeki iddialar ciddi endişe yaratmaktadır. Bu nedenle yetkilileri şeffaf bilgilendirmeye ve kamuoyuna açık bir açıklama yapmaya davet ediyoruz.
Konuyu tüm boyutlarıyla yakından takip etmeyi sürdürüyoruz. Yaşanan gelişmelerle ilgili kapsamlı değerlendirmemizi ve son durumu ilerleyen saatlerde kamuoyuyla paylaşacağız.
CHP KOCAELİ İL EĞİTİM KOMİSYONU
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
