CHP İL BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Siyaset 06.04.2026 - 17:18, Güncelleme: 06.04.2026 - 17:26
 

CHP İL BAŞKANI İSTİFA ETTİ

KOCAELİ HABERİ
CHP Diyarbakır İl Başkanı İsmail Akyıl görevinden istifa etti. İsmail Akyıl, görevini bırakma kararına gerekçe olarak ise şahsi işlerinin yoğunluğunu gösterdiği bildirildi. CHP Diyarbakır İl Başkanı İsmail Akyıl, yoğun iş temposu içinde parti çalışmalarına yeterli vakit ayıramayacağı düşüncesiyle görevi bıraktığı ifade edildi. Cega Medya'dan Ferit Aslan'ın haberine göre, Akyıl’ın istifasının ardından gözler CHP Diyarbakır İl Yönetimi’ne çevrilirken parti tüzüğü gereğince, boşalan koltuk için yeni bir seçim sürecinin işletileceği bildirildi. Haberin devamında şu bilgi paylaşıldı; Akyıl’ın istifasının ardından gözler CHP Diyarbakır İl Yönetimi’ne çevrildi. Parti tüzüğü gereği, boşalan koltuk için yeni bir seçim süreci işletilecek. Mevcut il yönetim kurulu üyelerinin, kendi aralarında yapacakları bir oylama ile yeni il başkanını belirlemesi bekleniyor.
KOCAELİ HABERİ

CHP Diyarbakır İl Başkanı İsmail Akyıl görevinden istifa etti. İsmail Akyıl, görevini bırakma kararına gerekçe olarak ise şahsi işlerinin yoğunluğunu gösterdiği bildirildi.

CHP Diyarbakır İl Başkanı İsmail Akyıl, yoğun iş temposu içinde parti çalışmalarına yeterli vakit ayıramayacağı düşüncesiyle görevi bıraktığı ifade edildi.

Cega Medya'dan Ferit Aslan'ın haberine göre, Akyıl’ın istifasının ardından gözler CHP Diyarbakır İl Yönetimi’ne çevrilirken parti tüzüğü gereğince, boşalan koltuk için yeni bir seçim sürecinin işletileceği bildirildi.

Haberin devamında şu bilgi paylaşıldı;
Akyıl’ın istifasının ardından gözler CHP Diyarbakır İl Yönetimi’ne çevrildi. Parti tüzüğü gereği, boşalan koltuk için yeni bir seçim süreci işletilecek. Mevcut il yönetim kurulu üyelerinin, kendi aralarında yapacakları bir oylama ile yeni il başkanını belirlemesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.