İBO SHOW'da Bülent Ersoy'a beklenmedik rest!

Magazin - Cemiyet 27.12.2021 - 16:33, Güncelleme: 27.12.2021 - 16:33
 

İBO SHOW'da Bülent Ersoy'a beklenmedik rest!

Kocaelihaberi
İbo Show'un 2022 Yılbaşı özel programında ünlüler geçidi var. Bülent Ersoy'un da katılması beklenen gecede Diva'ya orkestradan veto geldi. Bülent Ersoy'un geçtiğimiz aylarda Kıbrıs'ta tutuklanan orkestrasına sahip çıkmaması gündem olmuştu. O ekipten iki kişi İbrahim Tatlıses'in ekibine geçti ve Bülent Ersoy'a rest çekti. Yeni yıla günler kala ekranlarda da kimlerin olacağı konuşulmaya başlandı. İbo Show’un 2020’yi karşıladığı yılbaşı programına Seda Sayan, Serdar Ortaç, Hande Yener ve Şafak Sezer katılmıştı. Ama programın yıldızı Bülent Ersoy’du. Yapımcı bu sene de programa Bülent Ersoy’u konuk etmek istedi. Posta'da yer alan habere göre; Diva, ücret karşılığı ekrana çıkma teklifine sıcak baktı. Ancak beklenmedik bir pürüz yaşandı. Geçtiğimiz yaz orkestrası tutuklandığında tepki çeken Ersoy'a eski ekibinden rest geldi. İbrahim Tatlıses’in orkestrasında, Bülent Ersoy’un eski ekibinden iki müzisyen vardı ve Diva’nın arkasında çalmak istemediler. Bu iki müzisyenin de aralarında olduğu ekip geçen yaz Kıbrıs’a sahte PCR testiyle girdikleri için iki ay kadar tutuklu kalmıştı. Türkiye’ye döndüklerinde Bülent Ersoy’un kendilerine yardım etmediğini söylemişlerdi. Tatlıses’in orkestrasındaki diğer müzisyenler arkadaşlarına sahip çıkıp “Bülent Ersoy’un geldiği programa biz de çıkmayız” diyerek rest çekti. Bu veto üzerine yapımcı konuk kadrosunu değiştirdi.
Kocaelihaberi

İbo Show'un 2022 Yılbaşı özel programında ünlüler geçidi var. Bülent Ersoy'un da katılması beklenen gecede Diva'ya orkestradan veto geldi. Bülent Ersoy'un geçtiğimiz aylarda Kıbrıs'ta tutuklanan orkestrasına sahip çıkmaması gündem olmuştu. O ekipten iki kişi İbrahim Tatlıses'in ekibine geçti ve Bülent Ersoy'a rest çekti.

Yeni yıla günler kala ekranlarda da kimlerin olacağı konuşulmaya başlandı. İbo Show’un 2020’yi karşıladığı yılbaşı programına Seda Sayan, Serdar Ortaç, Hande Yener ve Şafak Sezer katılmıştı. Ama programın yıldızı Bülent Ersoy’du.

Yapımcı bu sene de programa Bülent Ersoy’u konuk etmek istedi. Posta'da yer alan habere göre; Diva, ücret karşılığı ekrana çıkma teklifine sıcak baktı. Ancak beklenmedik bir pürüz yaşandı. Geçtiğimiz yaz orkestrası tutuklandığında tepki çeken Ersoy'a eski ekibinden rest geldi.

İbrahim Tatlıses’in orkestrasında, Bülent Ersoy’un eski ekibinden iki müzisyen vardı ve Diva’nın arkasında çalmak istemediler. Bu iki müzisyenin de aralarında olduğu ekip geçen yaz Kıbrıs’a sahte PCR testiyle girdikleri için iki ay kadar tutuklu kalmıştı. Türkiye’ye döndüklerinde Bülent Ersoy’un kendilerine yardım etmediğini söylemişlerdi.

Tatlıses’in orkestrasındaki diğer müzisyenler arkadaşlarına sahip çıkıp “Bülent Ersoy’un geldiği programa biz de çıkmayız” diyerek rest çekti. Bu veto üzerine yapımcı konuk kadrosunu değiştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.