CHP GEBZE İLÇE BAŞKANI ORHAN'DAN YUCAK'A ZİYARET

Siyaset 15.01.2021 - 17:36, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CHP GEBZE İLÇE BAŞKANI ORHAN'DAN YUCAK'A ZİYARET

KOCAELİ HABERİ CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan beraberindeki CHP heyeti ile birlikte, Genel Yayın Koordinatörümüz Cengiz Yucak'a bir ziyaret gerçekleştirdi.. Başkan Gökhan Orhan'nın Kocaeli Haberini ziyaretinde kendisine CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, CHP Gebze İlçe Sekreteri Deniz Kartal, Basından sorumlu ilçe başkan yardımcısı Seyhan Topaç ve İlçe Başkan yardımcısı Öztürk Dural eşlik ettiler.. Başkan Gökhan Orhan Genel Yayın Koordinatörümüz Cengiz Yucak'a gerçekleştirmiş olduğu ziyarette ,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Günü dolayısı ile tebriklerini dile getirdikten sonra göreve geldiği günden bugüne kadar yapmış oldukları siyasi çalışmalar ve pandemi sürecinde CHP Gebze İlçe Örgütü olarak Gebzelilere vermiş oldukları hizmetler hakkında kısa bir değerlendirmede bulundu.. Cengiz Yucak bu anlamlı  ziyaret ve ve güzel hediyeleri için Başkan Orhan ve arkadaşlarına teşekkürlerini dile getirerek "Gerek iktidarıyla gerekse de muhalefetiyle siyaset millete hizmet aracıdır. Biz basının görevi de tarafsız ve objektif bir şekilde sizlerin çalışmalarını halka duyurmaktır." dedi..

KOCAELİ HABERİ CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan beraberindeki CHP heyeti ile birlikte, Genel Yayın Koordinatörümüz Cengiz Yucak'a bir ziyaret gerçekleştirdi..

Başkan Gökhan Orhan'nın Kocaeli Haberini ziyaretinde kendisine CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, CHP Gebze İlçe Sekreteri Deniz Kartal, Basından sorumlu ilçe başkan yardımcısı Seyhan Topaç ve İlçe Başkan yardımcısı Öztürk Dural eşlik ettiler..

Başkan Gökhan Orhan Genel Yayın Koordinatörümüz Cengiz Yucak'a gerçekleştirmiş olduğu ziyarette ,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Günü dolayısı ile tebriklerini dile getirdikten sonra göreve geldiği günden bugüne kadar yapmış oldukları siyasi çalışmalar ve pandemi sürecinde CHP Gebze İlçe Örgütü olarak Gebzelilere vermiş oldukları hizmetler hakkında kısa bir değerlendirmede bulundu..

Cengiz Yucak bu anlamlı  ziyaret ve ve güzel hediyeleri için Başkan Orhan ve arkadaşlarına teşekkürlerini dile getirerek "Gerek iktidarıyla gerekse de muhalefetiyle siyaset millete hizmet aracıdır. Biz basının görevi de tarafsız ve objektif bir şekilde sizlerin çalışmalarını halka duyurmaktır." dedi..
Görüntünün olası içeriği: Gökhan Orhan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.