İYİ PARTİ DARICA'DA DEVİR TESLİM YAPILDI

Siyaset 27.01.2022 - 19:06, Güncelleme: 27.01.2022 - 19:06
 

İYİ PARTİ DARICA'DA DEVİR TESLİM YAPILDI

KOCAELİ HABERİ
Iyi Parti Darıca Ilçe Başkanlığına atanan Güven Altay bugün İlçe Teşkilatına giderek, eski ilçe başkanı Hüseyin Gündüz'den teslim aldı.. Güven Altay görevi devraldıktan sonra yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Bugün itibariyle Darıca İYİ Parti İlçe Başkanlığı devir teslim bayrağını Hüseyin Gündüz Başkandan devir aldık. Çalışmaları ve emekleri için Hüseyin beye yönetiminde görev alan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. İYİler hareketi bayrağını daha yukarılara taşımak,gelecek nesillerimize İYi bir gelecek bırakmak için var gücümüzle çalışacağız. Tüm dostlarımızı İYİ Parti ilçe binamıza tanışmaya,çay içmeye,sohbet etmeye bekleriz. Gelin güzel bir geleceği birlikte inşaa edelim Partimize üye olmanızdan aktif görev almanızdan büyük memnuniyet duyarız."
KOCAELİ HABERİ

Iyi Parti Darıca Ilçe Başkanlığına atanan Güven Altay bugün İlçe Teşkilatına giderek, eski ilçe başkanı Hüseyin Gündüz'den teslim aldı..

Güven Altay görevi devraldıktan sonra yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Bugün itibariyle Darıca İYİ Parti İlçe Başkanlığı devir teslim bayrağını Hüseyin Gündüz Başkandan devir aldık. Çalışmaları ve emekleri için Hüseyin beye yönetiminde görev alan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. İYİler hareketi bayrağını daha yukarılara taşımak,gelecek nesillerimize İYi bir gelecek bırakmak için var gücümüzle çalışacağız. Tüm dostlarımızı İYİ Parti ilçe binamıza tanışmaya,çay içmeye,sohbet etmeye bekleriz. Gelin güzel bir geleceği birlikte inşaa edelim Partimize üye olmanızdan aktif görev almanızdan büyük memnuniyet duyarız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.