CHP DİLOVASI İLÇE BAŞKANI PIRTI PANKART ASTI

Siyaset 17.02.2026 - 04:49, Güncelleme: 17.02.2026 - 04:49
 

CHP DİLOVASI İLÇE BAŞKANI PIRTI PANKART ASTI

KOCAELİ HABERİ
CHP Dilovası İlçe Başkanı Semiha Meral Pırtı dün akşam partili gençler ile birlikte Dilovası'nda sahaya inerek, 21 Şubat 2026 tarihinde İzmit'te Genel Başkan Özgür Özel'in öncülüğünde gerçekleştirilecek olan CHP Kocaeli mitingine vatandaşları davet ettiler..  Vatandaşlara bildiri dağıtılmasına bizzat eşlik eden başkan Semiha Meral Pırtı, Dilovası'nın yüksek noktalarına pankartlar asmak için bizzat partili gençler ile yukarılara çıktı ve pankartların iplerini kendi elleri ile bağladı.. Başkan Pırtı o anları sosyal medyadan şu sözlerle paylaştı; "Cumhuriyetimizin temel değerlerine, demokrasiye ve halkın iradesine sahip çıkmak amacıyla düzenlenecek olan 21 Şubat Kocaeli Mitingi’ne tüm Dilovası Halkımızı davet ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak; adaletin, eşitliğin ve hukukun üstünlüğünün egemen olduğu bir Türkiye idealini hep birlikte güçlendirmek için Kocaeli’de buluşuyoruz. Bu anlamlı günde, Dilovası halkının da güçlü katılımıyla birlik ve dayanışmamızı büyüteceğimize inanıyoruz. -Tarih: 21 Şubat -Yer: Kocaeli -Saat: (14 de Real AVM Otopark Alanında Tüm Dilovalı hemşehrilerimizi bu önemli buluşmada aramızda görmekten onur duyarız. Saygılarımızla.
KOCAELİ HABERİ

CHP Dilovası İlçe Başkanı Semiha Meral Pırtı dün akşam partili gençler ile birlikte Dilovası'nda sahaya inerek, 21 Şubat 2026 tarihinde İzmit'te Genel Başkan Özgür Özel'in öncülüğünde gerçekleştirilecek olan CHP Kocaeli mitingine vatandaşları davet ettiler.. 

Vatandaşlara bildiri dağıtılmasına bizzat eşlik eden başkan Semiha Meral Pırtı, Dilovası'nın yüksek noktalarına pankartlar asmak için bizzat partili gençler ile yukarılara çıktı ve pankartların iplerini kendi elleri ile bağladı..

Başkan Pırtı o anları sosyal medyadan şu sözlerle paylaştı;

"Cumhuriyetimizin temel değerlerine, demokrasiye ve halkın iradesine sahip çıkmak amacıyla düzenlenecek olan 21 Şubat Kocaeli Mitingi’ne tüm Dilovası Halkımızı davet ediyoruz.
Cumhuriyet Halk Partisi olarak; adaletin, eşitliğin ve hukukun üstünlüğünün egemen olduğu bir Türkiye idealini hep birlikte güçlendirmek için Kocaeli’de buluşuyoruz.
Bu anlamlı günde, Dilovası halkının da güçlü katılımıyla birlik ve dayanışmamızı büyüteceğimize inanıyoruz.
-Tarih: 21 Şubat
-Yer: Kocaeli
-Saat: (14 de Real AVM Otopark Alanında
Tüm Dilovalı hemşehrilerimizi bu önemli buluşmada aramızda görmekten onur duyarız.
Saygılarımızla.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.