CENGİZ YUCAK'A TAZİYE İÇİN GELDİLER

24.10.2020 - 11:02, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CENGİZ YUCAK'A TAZİYE İÇİN GELDİLER

KOCAELİ HABERİ  Geçtiğimiz gün babası Temirhan Yucak'ı kaybeden Genel Yayın yönetmenimiz Cengiz Yucak, İsmet Paşa caddesi Garanti Bankası yanındaki Menekşe işhanında faaliyete başlayan Kocaelihaberi.com Gebze ofisimizde taziyeleri kabul etti.. Çayırova eski belediye başkanı Ziyaettin Akbaş, Ak Parti Gebze eski İlçe Başkanı İrfan Ayar ve eski İlçe Başkan yardımcıları Serkan Özgenç ile Akif Katı,  Saadet partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, ilçe başkan yardımcısı Şaban Atalı ve Yavuz Vural, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze İlçe Nüfus Müdürü Hasan Aydın, Gazeteci Yüksel Ercan, iş adamları Hasan Payyu, Muhsin Abakay ve Hüseyin Özdemir, Cengiz Yucak'a bir taziye ziyaretinde bulunarak acısını paylaştılar.. Gebze'deki dostları ve arkadaşlarının bu duyarlılığından dolayı mutlu olan Cengiz Yucak kendilerine ayrı ayrı teşekkür ederek "İnsan dostları ile vardır, Allah eksikliğiniz göstermesin" dedi....

KOCAELİ HABERİ  Geçtiğimiz gün babası Temirhan Yucak'ı kaybeden Genel Yayın yönetmenimiz Cengiz Yucak, İsmet Paşa caddesi Garanti Bankası yanındaki Menekşe işhanında faaliyete başlayan Kocaelihaberi.com Gebze ofisimizde taziyeleri kabul etti..

Çayırova eski belediye başkanı Ziyaettin Akbaş, Ak Parti Gebze eski İlçe Başkanı İrfan Ayar ve eski İlçe Başkan yardımcıları Serkan Özgenç ile Akif Katı,  Saadet partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, ilçe başkan yardımcısı Şaban Atalı ve Yavuz Vural, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze İlçe Nüfus Müdürü Hasan Aydın, Gazeteci Yüksel Ercan, iş adamları Hasan Payyu, Muhsin Abakay ve Hüseyin Özdemir, Cengiz Yucak'a bir taziye ziyaretinde bulunarak acısını paylaştılar..

Gebze'deki dostları ve arkadaşlarının bu duyarlılığından dolayı mutlu olan Cengiz Yucak kendilerine ayrı ayrı teşekkür ederek "İnsan dostları ile vardır, Allah eksikliğiniz göstermesin" dedi....

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.