ÇAYIROVA'DA SAHTE DOLAR BASIYORLARDI

Asayiş 19.11.2020 - 12:42, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ÇAYIROVA'DA SAHTE DOLAR BASIYORLARDI

Emniyet Müdürlüğümüzce Mali Suçların men ve takibine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında; İlimiz Çayırova ilçesinde yabancı uyruklu şahısların organizesinde sahte Amerikan Doları basımı yapıldığına dair elde edilen bilgilere istinaden başlatılan çalışmalarda; 18.11.2020 günü İlimiz Çayırova ilçesi Yenimahalle’de bulunan sahte para üretim amaçlı kurulan matbaaya yapılan baskında 2 Rus, 1 Sırp ve 2 Türk vatandaşı olmak üzere 5 şüpheli suçüstü yakalanmıştır. Toplamda, 13520 adet sahte 100 Amerikan Doları (1 352 000 dolar) ile sahte para basımında kullanılan bilgisayar, yazıcı, boya ve matbaa aletleri ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili 5 şüpheli şahıs gözaltına alınarak gerekli tahkikata başlanılmıştır. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ  

Emniyet Müdürlüğümüzce Mali Suçların men ve takibine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında;
İlimiz Çayırova ilçesinde yabancı uyruklu şahısların organizesinde sahte Amerikan Doları basımı yapıldığına dair elde edilen bilgilere istinaden başlatılan çalışmalarda; 18.11.2020 günü İlimiz Çayırova ilçesi Yenimahalle’de bulunan sahte para üretim amaçlı kurulan matbaaya yapılan baskında 2 Rus, 1 Sırp ve 2 Türk vatandaşı olmak üzere 5 şüpheli suçüstü yakalanmıştır.
Toplamda, 13520 adet sahte 100 Amerikan Doları (1 352 000 dolar) ile sahte para basımında kullanılan bilgisayar, yazıcı, boya ve matbaa aletleri ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili 5 şüpheli şahıs gözaltına alınarak gerekli tahkikata başlanılmıştır.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.
KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.