ÇAYIROVA- İlk adımı okul müdürleri attı

Röpotajlar 09.10.2020 - 06:03, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ÇAYIROVA- İlk adımı okul müdürleri attı

KOCAELİ HABERİ Çayırova Halk kütüphanesi, Necmettin Erbakan Kültür Merkezi içinde faaliyete başlayarak Çayırovalı kitap okumayı sevenlerin hizmetine sunuldu..  Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç dün Çayırova'da ki Okul müdürleri ile birlikte, Necmettin Erbakan Kültür Merkezi içinde faaliyete başlayan Çayırova Halk kütüphanesini ziyaret ederek, kütüphaneye üye oldu.. Azmi Tunç bu kütüphanenin Çayırovalılar açısından bir kültürel hizmet eksikliğini daha giderilmesine hizmet edeceğinin altını çizgikten sonra  "Kütüphane yönetimiyle öğrencilerimizin kütüphaneden daha verimli faydalanabilmesi için görüş alışverişinde bulunduk. Misafirperverlikleri için kütüphane Personelleri ile kütüphane Sorumlusu Fatmanur Hanıma teşekkür ederiz." açıklamasında bulundu.

KOCAELİ HABERİ Çayırova Halk kütüphanesi, Necmettin Erbakan Kültür Merkezi içinde faaliyete başlayarak Çayırovalı kitap okumayı sevenlerin hizmetine sunuldu.. 

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç dün Çayırova'da ki Okul müdürleri ile birlikte, Necmettin Erbakan Kültür Merkezi içinde faaliyete başlayan Çayırova Halk kütüphanesini ziyaret ederek, kütüphaneye üye oldu..

Azmi Tunç bu kütüphanenin Çayırovalılar açısından bir kültürel hizmet eksikliğini daha giderilmesine hizmet edeceğinin altını çizgikten sonra  "Kütüphane yönetimiyle öğrencilerimizin kütüphaneden daha verimli faydalanabilmesi için görüş alışverişinde bulunduk. Misafirperverlikleri için kütüphane Personelleri ile kütüphane Sorumlusu Fatmanur Hanıma teşekkür ederiz." açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.