GEBZELİ MUHTARDAN TEŞEKKÜR GECİKMEDİ

İlçeler 03.11.2021 - 05:39, Güncelleme: 03.11.2021 - 05:39
 

GEBZELİ MUHTARDAN TEŞEKKÜR GECİKMEDİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediyesi Fen İşleri ekipleri dün yaptıkları yol ve merdiven tamiri çalışmaları ile Gebze Adem yavuz Mahallesi muhtarı Ekrem Usanmaz ve mahalle sakinlerini sevindirdiler..  Gebze Adem yavuz Mahallesi Muhtarı Ekrem Usanmaz mahalledki çalışmalrı tamamlanmasının akabinde yaptığı açıklamada "Değerli Gebze Adem yavuz Mahallesi Sakinlerimiz Dostlarımız 2333 sokak 2335/1 sokak vatandaşımız kışın rahat yürüsün yaya merdivenler yapildi 2348 sokta deniz parkin önüne Birtane hz kesicı yapildi .Hayırlı olsun Rabbim Devletimizi Daim Etsin.Gebze Belediyesi Fenişleri Müdürlüğümüze Levent Sarğın ve Ekibine yürekten teşekkür ediyorum..." dedi..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediyesi Fen İşleri ekipleri dün yaptıkları yol ve merdiven tamiri çalışmaları ile Gebze Adem yavuz Mahallesi muhtarı Ekrem Usanmaz ve mahalle sakinlerini sevindirdiler.. 

Gebze Adem yavuz Mahallesi Muhtarı Ekrem Usanmaz mahalledki çalışmalrı tamamlanmasının akabinde yaptığı açıklamada "Değerli Gebze Adem yavuz Mahallesi Sakinlerimiz Dostlarımız 2333 sokak 2335/1 sokak vatandaşımız kışın rahat yürüsün yaya merdivenler yapildi 2348 sokta deniz parkin önüne Birtane hz kesicı yapildi .Hayırlı olsun Rabbim Devletimizi Daim Etsin.Gebze Belediyesi Fenişleri Müdürlüğümüze Levent Sarğın ve Ekibine yürekten teşekkür ediyorum..." dedi..
Bir yol ve sokak görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.