BURASI GEBZE- tAm YeRiNe RaSt GeLdİ mAnZaRa KoYdUk

25.07.2020 - 17:37, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BURASI GEBZE- tAm YeRiNe RaSt GeLdİ mAnZaRa KoYdUk

KH/CENGİZYUCAK Gebze'nin Mollafenari köyünde OSB ve diğer fabrikalar başta olmak üzere tüm diğer köylerde ve ormanlık alanlarda çıkan yangınlara ilk evvela yetişen Mollafenari İtfaiye ekibinin yangın söndürme aracının önüne aracını park edip gidenlere ne demeli? Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Mollafenari Gönüllü İtfaiye ekibinin sorumlusu Mehmet Sadık Kabaca bu fotoğrafı sosyal medyadan paylaşırken  "tAm YeRiNe RaSt GeLdİ mAnZaRa KoYdUk" demiş.. Sizler de ne derseniz deyin..  

KH/CENGİZYUCAK Gebze'nin Mollafenari köyünde OSB ve diğer fabrikalar başta olmak üzere tüm diğer köylerde ve ormanlık alanlarda çıkan yangınlara ilk evvela yetişen Mollafenari İtfaiye ekibinin yangın söndürme aracının önüne aracını park edip gidenlere ne demeli?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Mollafenari Gönüllü İtfaiye ekibinin sorumlusu Mehmet Sadık Kabaca bu fotoğrafı sosyal medyadan paylaşırken  "tAm YeRiNe RaSt GeLdİ mAnZaRa KoYdUk" demiş..

Sizler de ne derseniz deyin..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.