Gazeteci Sedef Kabaş’a gece 02.00’de gözaltı

Güncel 22.01.2022 - 09:47, Güncelleme: 22.01.2022 - 09:47
 

Gazeteci Sedef Kabaş’a gece 02.00’de gözaltı

Kocaelihaberi
TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, gazeteci Sedef Kabaş‘ın gözaltına alındığını duyurdu. Kabaş’a ‘cumhurbaşkanına hakaret’ten soruşturma açılmıştı. TELE1’de Uğur Dündar’ın sunduğu ‘Demokrasi Arenası’ programında kullandığı sözler gerekçe gösterilerek hakkında “cumhurbaşkanına hakaret” iddiasıyla soruşturma başlatılan gazeteci Sedef Kabaş, gece saat 02.00’de evinden gözaltına alındı. Gözaltı haberini sosyal medya hesabından duyuran TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ konuya ilişkin paylaşımında, “Sedef Kabaş şu anda gözaltına alınıyor. Kendisine nedeni tam açıklanmamış, ama sanırım Erdoğan’a hakaret gerekçesiyle Emniyet’e götürülüyor. Olacak şey değil! Çağrılsa sabah ifadeye gidebilecek bir gazeteci üzerinden bütün toplum sindirilmek mi isteniyor?” ifadelerini kullandı. Kabaş’ın avukatı Uğur Poyraz gözaltı olayı ile ilgili sosyal medya üzerinden, “Müvekkilim Sedef Kabaş Vatan caddesindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğünde. Ben de şimdi yanına geçiyorum” açıklamasını yaptı. Kabaş’ın Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldüğü öğrenildi.
Kocaelihaberi

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, gazeteci Sedef Kabaş‘ın gözaltına alındığını duyurdu. Kabaş’a ‘cumhurbaşkanına hakaret’ten soruşturma açılmıştı.

TELE1’de Uğur Dündar’ın sunduğu ‘Demokrasi Arenası’ programında kullandığı sözler gerekçe gösterilerek hakkında “cumhurbaşkanına hakaret” iddiasıyla soruşturma başlatılan gazeteci Sedef Kabaş, gece saat 02.00’de evinden gözaltına alındı.

Gözaltı haberini sosyal medya hesabından duyuran TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ konuya ilişkin paylaşımında, “Sedef Kabaş şu anda gözaltına alınıyor. Kendisine nedeni tam açıklanmamış, ama sanırım Erdoğan’a hakaret gerekçesiyle Emniyet’e götürülüyor. Olacak şey değil! Çağrılsa sabah ifadeye gidebilecek bir gazeteci üzerinden bütün toplum sindirilmek mi isteniyor?” ifadelerini kullandı.

Kabaş’ın avukatı Uğur Poyraz gözaltı olayı ile ilgili sosyal medya üzerinden, “Müvekkilim Sedef Kabaş Vatan caddesindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğünde. Ben de şimdi yanına geçiyorum” açıklamasını yaptı.

Kabaş’ın Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.