BİR TEK MUZAFFER BIYIK DEVAM EDİYOR

09.11.2019 - 08:48, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BİR TEK MUZAFFER BIYIK DEVAM EDİYOR

Kocaeli Büyükşehir eski belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun baaşlattığı ve Kocaeli geneline yaydığı "sabah yürüyüş sporu" geleneğini, Gebze bölgesinde bir tek Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık sürdürmeye devam ediyor.. Bu sabah Darıca sahilinde vatandaşlara ile yürüyen Başkan Bıyık "Her Cumartesi sabahı olduğu gibi güne sporla başladık. Vatandaşlarımızın katılımıyla, Darıca sahilimizin eşsiz güzellikleriyle birlikte sağlıklı yaşam yürüyüşümüzü gerçekleştirdik." paylaşımında bulundu..

Kocaeli Büyükşehir eski belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun baaşlattığı ve Kocaeli geneline yaydığı "sabah yürüyüş sporu" geleneğini, Gebze bölgesinde bir tek Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık sürdürmeye devam ediyor..

Bu sabah Darıca sahilinde vatandaşlara ile yürüyen Başkan Bıyık "Her Cumartesi sabahı olduğu gibi güne sporla başladık. Vatandaşlarımızın katılımıyla, Darıca sahilimizin eşsiz güzellikleriyle birlikte sağlıklı yaşam yürüyüşümüzü gerçekleştirdik." paylaşımında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.