Beşiktaş yeni transferini resmen açıkladı.

02.09.2019 - 22:13, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Beşiktaş yeni transferini resmen açıkladı.

Beşiktaş Kulübü, Abdoulay Diaby'nin satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiralandığını açıkladı.   Abdoulay Diaby kimdir? İşte Beşiktaş'ın yeni transferi... Malili futbolcu Abdoulay Diaby, 21 Mayıs 1991 tarihinde dünyaya geldi. Futbola Fransız ekibi Sedan’ın altyapısında başladı, 2013 senesinde Lille’e katıldı. İki sezon kiralık olarak Belçika’da Mouscron forması giyen Abdoulay Diaby, 2015 yazında Club Brugge’a transfer oldu. Belçika ekibinde 3 yıl geçiren Malili futbolcu 2018 yazında ise 4,5 milyon euro’luk bedelle Sporting’e gitti.  Mali Milli Takımı formasını da 17 kez giydi ve 5 gol attı.

Beşiktaş Kulübü, Abdoulay Diaby'nin satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiralandığını açıkladı.
 

Abdoulay Diaby kimdir? İşte Beşiktaş'ın yeni transferi...Abdoulay Diaby kimdir? İşte Beşiktaş'ın yeni transferi...

Malili futbolcu Abdoulay Diaby, 21 Mayıs 1991 tarihinde dünyaya geldi. Futbola Fransız ekibi Sedan’ın altyapısında başladı, 2013 senesinde Lille’e katıldı.

İki sezon kiralık olarak Belçika’da Mouscron forması giyen Abdoulay Diaby, 2015 yazında Club Brugge’a transfer oldu. Belçika ekibinde 3 yıl geçiren Malili futbolcu 2018 yazında ise 4,5 milyon euro’luk bedelle Sporting’e gitti. 

Mali Milli Takımı formasını da 17 kez giydi ve 5 gol attı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.