İŞ DÜNYASI DA SES ÇIKARDI

Ekonomi 18.12.2021 - 00:38, Güncelleme: 18.12.2021 - 00:38
 

İŞ DÜNYASI DA SES ÇIKARDI

kocaelihaberi
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ülkedeki ekonomik kriz ile ilgili olarak twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Piyasalarda yaşanan çalkantı ve döviz kurlarının geldiği seviye bir çok firmamızı endişelendiriyor ve olumsuz etkiliyor. Piyasaların ivedilikle istikrara kavuşmasını sağlayacak acil önlemler alınmasını ve öngörülebilirliğin temin edilmesini bekliyoruz." ifadelerine yer verdi.. İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Erdal Bahçıvan'da yine twitter sosyal medya sayfasından gösterdiği tepkide "Dün faiz indirimine giden Merkez Bankası’nın, bugün elindeki kıymetli döviz kaynaklarını piyasaya sürmesini şaşkınlıkla izliyoruz." dedi..
kocaelihaberi

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ülkedeki ekonomik kriz ile ilgili olarak twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Piyasalarda yaşanan çalkantı ve döviz kurlarının geldiği seviye bir çok firmamızı endişelendiriyor ve olumsuz etkiliyor. Piyasaların ivedilikle istikrara kavuşmasını sağlayacak acil önlemler alınmasını ve öngörülebilirliğin temin edilmesini bekliyoruz." ifadelerine yer verdi..

İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Erdal Bahçıvan'da yine twitter sosyal medya sayfasından gösterdiği tepkide "Dün faiz indirimine giden Merkez Bankası’nın, bugün elindeki kıymetli döviz kaynaklarını piyasaya sürmesini şaşkınlıkla izliyoruz." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.