MAHMUT CİVELEK'TEN GENEL MERKEZ ÇIKARMASI

Siyaset 10.01.2022 - 18:12, Güncelleme: 10.01.2022 - 18:12
 

MAHMUT CİVELEK'TEN GENEL MERKEZ ÇIKARMASI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli'nin en ünlü siyasi simlerinden birisi olan Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Mahmut Civelek bugün Ankara'ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu.. İlk olarak Ak Parti Genel Başkan vekili Numan Kurtulmuş'u ziyaret eden Civelek "AK Parti Genel Başkanvekilimiz Sn. Numan Kurtulmuş'u makamında ziyaret ettik, Kocaeli'ye selamları var. Samimi sohbetinden ve güzel ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederim." paylaşımında bulundu.. Mahmut Civelek daha sonra Ticaret Bakanı Mehmet Muş'u ziyaret ettei ve oradan da "Ticaret Bakanımız Sn. Mehmet Muş'u makamında ziyaret ettik, güzel ve bereketli bir muhabbet oldu." paylaşımını yaptı..  
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli'nin en ünlü siyasi simlerinden birisi olan Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Mahmut Civelek bugün Ankara'ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu..

İlk olarak Ak Parti Genel Başkan vekili Numan Kurtulmuş'u ziyaret eden Civelek "AK Parti Genel Başkanvekilimiz Sn. Numan Kurtulmuş'u makamında ziyaret ettik, Kocaeli'ye selamları var.
Samimi sohbetinden ve güzel ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederim.
" paylaşımında bulundu..

Mahmut Civelek daha sonra Ticaret Bakanı Mehmet Muş'u ziyaret ettei ve oradan da "Ticaret Bakanımız Sn. Mehmet Muş'u makamında ziyaret ettik, güzel ve bereketli bir muhabbet oldu." paylaşımını yaptı..

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 2 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.