BAŞKAN ELLİBEŞ DARICA'NIN KURUCU BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Siyaset 04.08.2020 - 16:22, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN ELLİBEŞ DARICA'NIN KURUCU BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş  bugün Darıca'ya giderek Ak Parti Darıca Kurucu İlçe Başkanı ve eski il yönetim kurulu üyesi Orhan Pala'yı özel iş yerinde ziyaret etti.. Başkan Mehmet Ellibeş'e bu ziyaretinde Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Ak Parti Darıca ilçe Başken vekili Mevlüt Kocagöz eşlik etti.. Orhan Pala bu ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek Başkan Ellibeş ve beraberindekilere teşekkür etti..

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş  bugün Darıca'ya giderek Ak Parti Darıca Kurucu İlçe Başkanı ve eski il yönetim kurulu üyesi Orhan Pala'yı özel iş yerinde ziyaret etti..

Başkan Mehmet Ellibeş'e bu ziyaretinde Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Ak Parti Darıca ilçe Başken vekili Mevlüt Kocagöz eşlik etti..

Orhan Pala bu ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek Başkan Ellibeş ve beraberindekilere teşekkür etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.