Tarih öğretmeni derste yanlışlıkla kız arkadaşıyla olan videosunu açtı!

Güncel 17.01.2022 - 02:20, Güncelleme: 17.01.2022 - 02:20
 

Tarih öğretmeni derste yanlışlıkla kız arkadaşıyla olan videosunu açtı!

.
Tarih öğretmeni ders sırasında yanlışlıkla kız arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdiği anların videosunu açtı! Hatasını fark ettiğinde iş işten geçmişti Çin'de ismi açıklanmayan bir tarih öğretmeni, sınıfta öğrencilerine ders videosu açmak istediği sırada yanlışlıkla kendisine ait cinsel içerikli videoyu açtı. Sınıftan 1 dakikalığına çıkan öğretmen, geri döndüğünde sınıftaki uğultuyu fark ederek videoyu kapattı. Video, toplamda 30 saniye boyunca ekranda kaldı. Çin'de ismi açıklanmayan tarih öğretmeni, skandal bir harekete imza attı. Öğrencilerine ders anlatmak için hazırlandığı sırada akıllı tahtayı açan ve bir video seçen öğretmen, görüntüleri oynatmaya başladı. Tarih öğretmeni daha sonra sınıftan çıktı. UĞULTU SESLERİNE KOŞTU Tahtada cinsel içerikli görüntülerin oynamasının ardından öğrenciler de büyük bir şaşkınlık geçirdi. Öğrencilerin uğultu çıkarmasının ardından yeniden sınıfa dönen öğretmen, tahtada gördüğü manzarayla şok oldu. GÖRÜNTÜLER KENDİSİNE AİT Skandal olayın detayları da çok geçmeden ortaya çıktı. Buna göre tahtaya yansıyan görüntülerin, öğretmenin kız arkadaşıyla çektiği görüntüler olduğu belirtildi.
.

Tarih öğretmeni ders sırasında yanlışlıkla kız arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdiği anların videosunu açtı! Hatasını fark ettiğinde iş işten geçmişti

Çin'de ismi açıklanmayan bir tarih öğretmeni, sınıfta öğrencilerine ders videosu açmak istediği sırada yanlışlıkla kendisine ait cinsel içerikli videoyu açtı. Sınıftan 1 dakikalığına çıkan öğretmen, geri döndüğünde sınıftaki uğultuyu fark ederek videoyu kapattı. Video, toplamda 30 saniye boyunca ekranda kaldı.

Çin'de ismi açıklanmayan tarih öğretmeni, skandal bir harekete imza attı. Öğrencilerine ders anlatmak için hazırlandığı sırada akıllı tahtayı açan ve bir video seçen öğretmen, görüntüleri oynatmaya başladı. Tarih öğretmeni daha sonra sınıftan çıktı.

UĞULTU SESLERİNE KOŞTU

Tahtada cinsel içerikli görüntülerin oynamasının ardından öğrenciler de büyük bir şaşkınlık geçirdi. Öğrencilerin uğultu çıkarmasının ardından yeniden sınıfa dönen öğretmen, tahtada gördüğü manzarayla şok oldu.

GÖRÜNTÜLER KENDİSİNE AİT

Skandal olayın detayları da çok geçmeden ortaya çıktı. Buna göre tahtaya yansıyan görüntülerin, öğretmenin kız arkadaşıyla çektiği görüntüler olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.