BAŞKAN BÜYÜKAKIN FRANSA'YA GİTTİ

Güncel 27.10.2026 - 14:30, Güncelleme: 27.10.2026 - 14:30
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN FRANSA'YA GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Başkan Büyükakın, Avrupa Konseyi için Strazburg’a gitti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, resmi programı nedeniyle Fransa’ya gitti. ÜÇ GÜN SÜRECEK Avrupa ülkeleri arasında ilk ve en geniş siyasi organizasyon olan, yerel ve bölgesel yönetimleri bir araya getiren Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nin (YBYK) 51.Genel Kurulu, konseyin merkezi Fransa’nın Strazburg şehrinde gerçekleşiyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da Türkiye’yi temsilen genel kurula katılmak için Fransa’ya gitti. Başkan Büyükakın, 3 gün sürecek genel kurulda özel ziyaret ve görüşmeler de yapacak.
KOCAELİ HABERİ

Başkan Büyükakın, Avrupa Konseyi için Strazburg’a gitti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, resmi programı nedeniyle Fransa’ya gitti.

ÜÇ GÜN SÜRECEK
Avrupa ülkeleri arasında ilk ve en geniş siyasi organizasyon olan, yerel ve bölgesel yönetimleri bir araya getiren Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nin (YBYK) 51.Genel Kurulu, konseyin merkezi Fransa’nın Strazburg şehrinde gerçekleşiyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da Türkiye’yi temsilen genel kurula katılmak için Fransa’ya gitti. Başkan Büyükakın, 3 gün sürecek genel kurulda özel ziyaret ve görüşmeler de yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.