BAŞKAN BIYIK'TAN DR. HİKMET YAŞAR'A ZİYARET

Dünya 20.09.2020 - 05:29, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN BIYIK'TAN DR. HİKMET YAŞAR'A ZİYARET

KOCAELİ HABERİ- CENGİZ YUCAK Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık kendi Ak Parti İlçe Başkanlığı döneminde Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başhekimlik görevinde bulunan ve de Gebze Bölgesinde geniş bir kesim tarafından tınınıp sevilen Dr. Hikmet Yaşar ve önceki dönem AK Parti Darıca İlçe Yöneticisi Savaş Yaşar’ı ziyaret ederek sohbet etti.. Darıca'ya yapılan yeni hizmetlerin yanında yerel ve ulusal gündem üzerine yapılan geniş sohbetten oldukşa keyif alınırken Başkan Bıyık "Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyorum." paylaşımında bulundu..

KOCAELİ HABERİ- CENGİZ YUCAK Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık kendi Ak Parti İlçe Başkanlığı döneminde Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başhekimlik görevinde bulunan ve de Gebze Bölgesinde geniş bir kesim tarafından tınınıp sevilen Dr. Hikmet Yaşar ve önceki dönem AK Parti Darıca İlçe Yöneticisi Savaş Yaşar’ı ziyaret ederek sohbet etti..

Darıca'ya yapılan yeni hizmetlerin yanında yerel ve ulusal gündem üzerine yapılan geniş sohbetten oldukşa keyif alınırken Başkan Bıyık "Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyorum." paylaşımında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.