BAŞKAN BIYIK'I SOFRAYA DAVET ETTİ

Dünya 01.07.2020 - 11:38, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN BIYIK'I SOFRAYA DAVET ETTİ

KH/CENGİZYUCAK Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık güne esnaf ziyaretleri başlama geleneğini sürdürmeye devam ediyor.. Kendisi de aynı zamanda fırıncı esnaflığından gelen Muzaffer Bıyık bu sabah Darıca'nın berber esnaflarından Mazlum Kocaman'ı iş yerinde ziyaret ederek hasbihal edip, hasret giderdi. Başkan Bıyık, Mazlum Kocaman'ın daveti üzerine sehba üzerine kurulu kahvaltı sofrasına oturarak kahvaltılarına eşlik etti.. Muzaffer Bıyık o anları ise sosyal medyadan  "Yeni güne esnaflarımızla aynı sofrayı paylaşarak başlıyoruz. Fırsat buldukça bizleri davet eden esnaf ve vatandaşlarımızın çayını içmeye, onlarla hasbihal etmeye gayret ediyoruz. Berber esnaflarımızdan Mazlum Kocaman'ı iş yerinde ziyaret ederek hasbihal edip, hasret giderdik" mesajı ile paylaştı..

KH/CENGİZYUCAK Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık güne esnaf ziyaretleri başlama geleneğini sürdürmeye devam ediyor..

Kendisi de aynı zamanda fırıncı esnaflığından gelen Muzaffer Bıyık bu sabah Darıca'nın berber esnaflarından Mazlum Kocaman'ı iş yerinde ziyaret ederek hasbihal edip, hasret giderdi. Başkan Bıyık, Mazlum Kocaman'ın daveti üzerine sehba üzerine kurulu kahvaltı sofrasına oturarak kahvaltılarına eşlik etti..

Muzaffer Bıyık o anları ise sosyal medyadan  "Yeni güne esnaflarımızla aynı sofrayı paylaşarak başlıyoruz. Fırsat buldukça bizleri davet eden esnaf ve vatandaşlarımızın çayını içmeye, onlarla hasbihal etmeye gayret ediyoruz. Berber esnaflarımızdan Mazlum Kocaman'ı iş yerinde ziyaret ederek hasbihal edip, hasret giderdik" mesajı ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.