BAŞKAN: '1-2 ay değil, salgın geçene kadar kira almayacağız'

12.12.2020 - 09:10, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN: '1-2 ay değil, salgın geçene kadar kira almayacağız'

Kırklareli Lüleburgaz Belediyesi salgın nedeniyle kapanan ya da kısıtlanan kendisine ait işyerlerinden koronavirüs salgını geçene kadar kira almama kararı aldı. Konuyla ilgili konuşan Başkan Gerenli, "1-2 ay değil, salgın geçene kadar kira almayacağız. Bu zor günleri dayanışma içinde atlatacağız" dedi. “1-2 ay değil, salgın geçene kadar almayacağız” Lüleburgaz Belediyesi koronavirüs salgını geçene kadar kendisine ait olup genelge kapsamında kapatılan veya kısıtlanan işyerlerinden kira almama kararı aldı. Kararla birlikte belediyeye ait işyerlerinde kiracı olup işyeri kapatılan veya kısıtlanan esnaf, koronavirüs salgını tamamen geçene kadar belediyeye kira ödemeyecek. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, “Salgının başladığı günden bu güne tüm imkânlarımızla halkımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu zor günleri dayanışma içinde hep birlikte atlatacağız. 1-2 ay değil, salgın geçene kadar kira almayacağız” dedi..

Kırklareli Lüleburgaz Belediyesi salgın nedeniyle kapanan ya da kısıtlanan kendisine ait işyerlerinden koronavirüs salgını geçene kadar kira almama kararı aldı. Konuyla ilgili konuşan Başkan Gerenli, "1-2 ay değil, salgın geçene kadar kira almayacağız. Bu zor günleri dayanışma içinde atlatacağız" dedi.

“1-2 ay değil, salgın geçene kadar almayacağız”

Lüleburgaz Belediyesi koronavirüs salgını geçene kadar kendisine ait olup genelge kapsamında kapatılan veya kısıtlanan işyerlerinden kira almama kararı aldı. Kararla birlikte belediyeye ait işyerlerinde kiracı olup işyeri kapatılan veya kısıtlanan esnaf, koronavirüs salgını tamamen geçene kadar belediyeye kira ödemeyecek. Konuyla ilgili açıklamalarda

bulunan Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, “Salgının başladığı günden bu güne tüm imkânlarımızla halkımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu zor günleri dayanışma içinde hep birlikte atlatacağız. 1-2 ay değil, salgın geçene kadar kira almayacağız” dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.