BAŞARAN ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU İLK MEZUNLARINI VERDİ

Eğitim-Kültür-Sanat 13.06.2026 - 09:29, Güncelleme: 13.06.2026 - 09:52
 

BAŞARAN ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU İLK MEZUNLARINI VERDİ

KOCAELİ HABERİ
2025-2026 eğitim öğretim yılı ikinci döneminde yapımı tamamlanarak eğitim öğretime başlayan 12 derslikli, 60 öğrenci kapasiteli  HACI MELİHA - MUSTAFA BAŞARAN ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yatırım programı dahilinde yaptırıldıktan sonra Çevre düzenlemesi ve okulun tefrişatı ise evlatları Gebzeli Hayırsever iş insanı Mehmet Başaran ve ablası Gülseren Kirmani tarafından karşılanmıştı..  HACI MELİHA - MUSTAFA BAŞARAN ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU,bu sene ilk Mezunlarını verdi. Mezuniyet töreninde Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenol Pekgöz ve Mehmet Başaran ve Başaran ailesinin diğer fertleri ile Av. Emin Kirmani'de hazır bulunarak çocukların mezuniyet sevinçlerine ortak oldular.. Muammer Cankay o mezuniyet anlarını sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı; "Gebze eşrafından sanayici ve iş insanı sayın Emin Kirmani ve Mehmet Başaranın yaptırdığı Fatma Meliha ve Mustafa Başaran Özel Eğitim Ana Okulu bu sene ilk Mezunlarını verdi 6 yaşına gelen 43 mevcudlu öğrencinin 20 tanesi 6 yaşında mezun oldular, Okulumuzun arkasındaki Özel Eğitim İlk Okuluna (Otizimli çocuklar için) gidecekler çocukların mezuniyeti,diploma almaları ve kep atmaları coşku ile kutlandı,emeği geçen herkeze teşekkür ederiz .Allah razı olsun yaptıran ve yaşatanlara."  
KOCAELİ HABERİ

2025-2026 eğitim öğretim yılı ikinci döneminde yapımı tamamlanarak eğitim öğretime başlayan 12 derslikli, 60 öğrenci kapasiteli  HACI MELİHA - MUSTAFA BAŞARAN ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yatırım programı dahilinde yaptırıldıktan sonra Çevre düzenlemesi ve okulun tefrişatı ise evlatları Gebzeli Hayırsever iş insanı Mehmet Başaran ve ablası Gülseren Kirmani tarafından karşılanmıştı..

 HACI MELİHA - MUSTAFA BAŞARAN ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU,bu sene ilk Mezunlarını verdi. Mezuniyet töreninde Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenol Pekgöz ve Mehmet Başaran ve Başaran ailesinin diğer fertleri ile Av. Emin Kirmani'de hazır bulunarak çocukların mezuniyet sevinçlerine ortak oldular..

Muammer Cankay o mezuniyet anlarını sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı;
"Gebze eşrafından sanayici ve iş insanı sayın Emin Kirmani ve Mehmet Başaranın yaptırdığı Fatma Meliha ve Mustafa Başaran Özel Eğitim Ana Okulu bu sene ilk Mezunlarını verdi 6 yaşına gelen 43 mevcudlu öğrencinin 20 tanesi 6 yaşında mezun oldular, Okulumuzun arkasındaki Özel Eğitim İlk Okuluna (Otizimli çocuklar için) gidecekler çocukların mezuniyeti,diploma almaları ve kep atmaları coşku ile kutlandı,emeği geçen herkeze teşekkür ederiz .Allah razı olsun yaptıran ve yaşatanlara."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.