BAKAN KASAPOĞLU KOCAELİ AK PARTİDE

12.08.2020 - 12:56, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAKAN KASAPOĞLU KOCAELİ AK PARTİDE

KH/CENGİZYUCAK Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kocaeli'ye geldi.. Bakan Kasapoğlu ziyaret programı kapsamında Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatını da ziyaret ederek İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile bir görüşme gerçekleştirdi.. Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu'nun İl Teşkilatını ziyaretinde Ak Parti Kocaeli milletvekilleri İlyas Şeker, Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz ve Cemil Yaman ile Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'de hazır bulundu..

KH/CENGİZYUCAK Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kocaeli'ye geldi..

Bakan Kasapoğlu ziyaret programı kapsamında Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatını da ziyaret ederek İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile bir görüşme gerçekleştirdi..

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu'nun İl Teşkilatını ziyaretinde Ak Parti Kocaeli milletvekilleri İlyas Şeker, Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz ve Cemil Yaman ile Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'de hazır bulundu..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.