BADILLI AŞİRETİNİN GEBZELİ GELİNİNDEN SELAM VAR

Siyaset 02.08.2020 - 16:36, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BADILLI AŞİRETİNİN GEBZELİ GELİNİNDEN SELAM VAR

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Gebze İlçe Kadın kolu eski yöneticilerinden Sultan Öztürk gelin gittiği Urfa'dan paylaştığı fotoğraf ile herkesin bayramını kutladı.. Eski Başbakan Binali Yıldırım'ın da mensubu olduğu Badıllı aşiretinden Mehmet Badıllı ile evlenen Sultan Öztürk Badıllı Urfa'daki evlerinden çektirdiği fotoğraf karesini sosyal medyadan "Peygamberler şehri Şanlıurfa’dan herkese Hayırlara Vesile olacak iyi Bayramlar dileriz" mesajı ile paylaştı...

AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Adaylık Mücadelesinde, 'Uyuşturucu ...KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Gebze İlçe Kadın kolu eski yöneticilerinden Sultan Öztürk gelin gittiği Urfa'dan paylaştığı fotoğraf ile herkesin bayramını kutladı..

Eski Başbakan Binali Yıldırım'ın da mensubu olduğu Badıllı aşiretinden Mehmet Badıllı ile evlenen Sultan Öztürk Badıllı Urfa'daki evlerinden çektirdiği fotoğraf karesini sosyal medyadan "Peygamberler şehri Şanlıurfa’dan herkese Hayırlara Vesile olacak iyi Bayramlar dileriz" mesajı ile paylaştı...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.