ARCAN MAZBATAYI ALDI HÜRRİYET ALKIŞLADI

Siyaset 23.10.2025 - 19:45, Güncelleme: 23.10.2025 - 19:45
 

ARCAN MAZBATAYI ALDI HÜRRİYET ALKIŞLADI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
CHP Kocaeli'nin geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen il kongresi adeta 2029 yerel seçimlerinde CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için rekabet halinde İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile CHP Kocaeli milletvekili Harun Özgür Yıldızlı arasındaki mücadeleye tanık oldu ve Fatma Kaplan Hürriyet'in desteklediği aday olan Erdem Arcan il başkanı seçildi.. Mevcut il başkanı Bülent Sarı'nın, CHP Kocaeli'nin üç milletvekili, iki belediye başkanı ve on ilçe başkanının açık desteğine rağmen CHP Kocaeli il kongresini kaybetmiş olması şok oluşturmasına rağmen Erdem Acar'dan CHP Kocaeli'yi toparlayıcı ve kaynaştırıcı bir hamle geldi.. Erdem Arcan bugün gerçekleştirilecek olan İl Seçim Kurulundan mazbata alım törenine kongrede kendisine destek vermeyenlerin hepsini tek tek arayarak törenine davet etti.. Erdem Arcan, CHP Kocaeli İl Başkanlığını tescil eden mazbatasını aldığı anları ve Fatma Kaplan Hürriyet'in coşkulu alkışını sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı; "Mazbatamızı teslim alarak sorumluluğumuzu örgütümüzden aldığımız güçle omuzladık. Bugün, sadece bir devir teslim değil, iktidar yürüyüşümüzün, inancın ve mücadelenin yeni bir başlangıcı! Söz veriyoruz: Bu koltuğu cesaretle, onurla ve halkımızın sesi olarak temsil edeceğiz. Hiçbir baskı, hiçbir engel bizi iktidar yürüyüşümüzden döndüremeyecek. Biz inanıyoruz.. Kocaeli’de birinci parti olacağız, Cumhuriyet Halk Partimizi iktidara taşıyacağız!"
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

CHP Kocaeli'nin geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen il kongresi adeta 2029 yerel seçimlerinde CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için rekabet halinde İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile CHP Kocaeli milletvekili Harun Özgür Yıldızlı arasındaki mücadeleye tanık oldu ve Fatma Kaplan Hürriyet'in desteklediği aday olan Erdem Arcan il başkanı seçildi..

Mevcut il başkanı Bülent Sarı'nın, CHP Kocaeli'nin üç milletvekili, iki belediye başkanı ve on ilçe başkanının açık desteğine rağmen CHP Kocaeli il kongresini kaybetmiş olması şok oluşturmasına rağmen Erdem Acar'dan CHP Kocaeli'yi toparlayıcı ve kaynaştırıcı bir hamle geldi..

Erdem Arcan bugün gerçekleştirilecek olan İl Seçim Kurulundan mazbata alım törenine kongrede kendisine destek vermeyenlerin hepsini tek tek arayarak törenine davet etti..

Erdem Arcan, CHP Kocaeli İl Başkanlığını tescil eden mazbatasını aldığı anları ve Fatma Kaplan Hürriyet'in coşkulu alkışını sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı;
"Mazbatamızı teslim alarak sorumluluğumuzu örgütümüzden aldığımız güçle omuzladık. Bugün, sadece bir devir teslim değil, iktidar yürüyüşümüzün, inancın ve mücadelenin yeni bir başlangıcı!

Söz veriyoruz: Bu koltuğu cesaretle, onurla ve halkımızın sesi olarak temsil edeceğiz. Hiçbir baskı, hiçbir engel bizi iktidar yürüyüşümüzden döndüremeyecek.
Biz inanıyoruz.. Kocaeli’de birinci parti olacağız, Cumhuriyet Halk Partimizi iktidara taşıyacağız!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.