GEBZE BELEDİYESİNDE A TAKIM DEĞİŞTİ

Siyaset 06.10.2021 - 13:17, Güncelleme: 06.10.2021 - 13:31
 

GEBZE BELEDİYESİNDE A TAKIM DEĞİŞTİ

Kocaelihaberi
Kocaelihaberi.com'un 2 ay önce yazdığı beklenen değişim bu sabah gerçekleşti ve Gebze Belediyesi’nde beklenen idari rotasyon ile Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, yeni A Takımını belirledi.. Gebze Belediyesi Özel Kalem Müdürü Dursun Ali Arslan, AK Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Dinç ve Remzi Şeker yeni görevlendirme ile belediye başkan yardımcısı olarak görevlendirilirken, Ali Kaya ise başkan yardımcılığı görevinden alındı.. İŞTE BAŞKAN BÜYÜKGÖZ'ÜN YENİ ATAKIMI Başkan Yardımcıları; Selamet Güner, Yusuf Burkut, Sedat Çelik, Dursun Ali Arslan, Mehmet Dinç, Remzi Şeker, Özel Kalem Müdür Vekili; Mücahit Birben Hukuk İşleri Müdür Vekili; Av. Cahit Polat Mali Hizmetler Müdür Vekili; Bilgin Altay Teftiş Kurulu Müdür Vekili; Cevat Altıntaş Zabıta Müdür Vekili; Mehmet Umur Veteriner İşleri Müdür Vekili; Muhammet Zahit Sarı Destek Hizmetleri Müdür Vekili; Hacı Key Yazı İşleri Müdür Vekili; Av. Murat Tunca Emlak ve İstimlak Müdürü; Şaban Sarıay Plan ve Proje Müdür Vekili; Asker Çoban Bilgi İşlem Müdür Vekili; Tümay Aksan İşletme ve İştirakler Müdür Vekili; Mehmet Yılmaz İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdür Vekili; İzzet Kaşık Sağlık İşleri Müdür Vekili; Dr. Burak Akkaş Mezarlıklar Müdür Vekili; Hakan Tekke Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili; Mecit Keskinoğlu Kültür ve Sosyal İşler Müdürü; Carullah Recai Er Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdür Vekili; Ahmet Gökhan Aydın Sosyal Yardım İşleri Müdür Vekili; Burhanettin Demirci İmar ve Şehircilik Müdürü; Muharrem Baltacıoğlu Ruhsat ve Denetim Müdür Vekili; Erhan Horuz Dış İlişkiler Müdür Vekili; Senay Altıntaş Araştırma ve Geliştirme Müdür Vekili; Kemal Tetik Fen İşleri Müdür Vekili; Levent Sarğın Park ve Bahçeler Müdür Vekili; Gökçe Berçinli Temizlik İşleri Müdür Vekili; İslam Özdağ Muhtarlık İşleri Müdür Vekili; Caner Bebe
Kocaelihaberi

Kocaelihaberi.com'un 2 ay önce yazdığı beklenen değişim bu sabah gerçekleşti ve Gebze Belediyesi’nde beklenen idari rotasyon ile Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, yeni A Takımını belirledi..

Gebze Belediyesi Özel Kalem Müdürü Dursun Ali Arslan, AK Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Dinç ve Remzi Şeker yeni görevlendirme ile belediye başkan yardımcısı olarak görevlendirilirken, Ali Kaya ise başkan yardımcılığı görevinden alındı..

İŞTE BAŞKAN BÜYÜKGÖZ'ÜN YENİ ATAKIMI
Başkan Yardımcıları; Selamet Güner, Yusuf Burkut, Sedat Çelik,
Dursun Ali Arslan, Mehmet Dinç, Remzi Şeker,
Özel Kalem Müdür Vekili; Mücahit Birben
Hukuk İşleri Müdür Vekili; Av. Cahit Polat
Mali Hizmetler Müdür Vekili; Bilgin Altay
Teftiş Kurulu Müdür Vekili; Cevat Altıntaş
Zabıta Müdür Vekili; Mehmet Umur
Veteriner İşleri Müdür Vekili; Muhammet Zahit Sarı
Destek Hizmetleri Müdür Vekili; Hacı Key
Yazı İşleri Müdür Vekili; Av. Murat Tunca
Emlak ve İstimlak Müdürü; Şaban Sarıay
Plan ve Proje Müdür Vekili; Asker Çoban
Bilgi İşlem Müdür Vekili; Tümay Aksan
İşletme ve İştirakler Müdür Vekili; Mehmet Yılmaz
İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdür Vekili; İzzet Kaşık
Sağlık İşleri Müdür Vekili; Dr. Burak Akkaş
Mezarlıklar Müdür Vekili; Hakan Tekke
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili; Mecit Keskinoğlu
Kültür ve Sosyal İşler Müdürü; Carullah Recai Er
Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdür Vekili; Ahmet Gökhan Aydın
Sosyal Yardım İşleri Müdür Vekili; Burhanettin Demirci
İmar ve Şehircilik Müdürü; Muharrem Baltacıoğlu
Ruhsat ve Denetim Müdür Vekili; Erhan Horuz
Dış İlişkiler Müdür Vekili; Senay Altıntaş
Araştırma ve Geliştirme Müdür Vekili; Kemal Tetik
Fen İşleri Müdür Vekili; Levent Sarğın
Park ve Bahçeler Müdür Vekili; Gökçe Berçinli
Temizlik İşleri Müdür Vekili; İslam Özdağ
Muhtarlık İşleri Müdür Vekili; Caner Bebe

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.