MEHMET DİNÇ GEBZE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

Siyaset 06.10.2021 - 13:01, Güncelleme: 06.10.2021 - 13:01
 

MEHMET DİNÇ GEBZE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze Belediye meclis üyesi Mehmet Dinç, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz tarafından belediye başkan yardımcılığı görevine getirildi. Başkan Zinnur Büyükgöz’ün yeni görevlendirmelerinde mevcut belediye başkan yardımcısı Ali Kaya görevden alınırken, Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Dinç ise Belediye Başkan Yardımcılığına getirildi... Fazilet Partisi Gebze Belediyesi eski meclis üyesi Teeml Dinç'in oğlu olan Mehmet Dinç’in İmaradan Sorumlu Gebze Belediye Başkan yardımcısı olarak görevlendirildiği öğrenildi..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze Belediye meclis üyesi Mehmet Dinç, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz tarafından belediye başkan yardımcılığı görevine getirildi.

Başkan Zinnur Büyükgöz’ün yeni görevlendirmelerinde mevcut belediye başkan yardımcısı Ali Kaya görevden alınırken, Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Dinç ise Belediye Başkan Yardımcılığına getirildi...

Fazilet Partisi Gebze Belediyesi eski meclis üyesi Teeml Dinç'in oğlu olan Mehmet Dinç’in İmaradan Sorumlu Gebze Belediye Başkan yardımcısı olarak görevlendirildiği öğrenildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.