AK PARTİLİ RECEP DEMİREL ŞİFA VERDİ

Yaşam 21.12.2020 - 05:54, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİLİ RECEP DEMİREL ŞİFA VERDİ

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Karamürsel eski ilçe başkanı ve Kocaeli İl Disiplin Kurulu üyesi Recep Demirel geçtiğimiz ay yakalandığı koronavirüsü yendikten sonra kanında koronavirüse karşı antikor oluşması üzerine vermeye başladığı plazma ile virüse yakalanan başka hastalara şifa dağıtmaya başladı.. Dün yine İzmit Kızılay'a gelerek plazma bağışında bulunan Recep Demirel başkalarına da örnek olması amacıyla o anları ve yaşadığı duyguları sosyal medyadan "Kanda antikor oluşmuş. Bu Demektirki 10 günde bir plazma verebilirsin. İlk verdiğimden On gün sonra Bu ikinci plazma verişim. 10 gün önce üç entübe hastaya verilmişti. Şimdide üç covid den entübe hastaya plazma bizden, şifa Allah tan inşaallah." mesajıyla paylaştı..

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Karamürsel eski ilçe başkanı ve Kocaeli İl Disiplin Kurulu üyesi Recep Demirel geçtiğimiz ay yakalandığı koronavirüsü yendikten sonra kanında koronavirüse karşı antikor oluşması üzerine vermeye başladığı plazma ile virüse yakalanan başka hastalara şifa dağıtmaya başladı..

Dün yine İzmit Kızılay'a gelerek plazma bağışında bulunan Recep Demirel başkalarına da örnek olması amacıyla o anları ve yaşadığı duyguları sosyal medyadan "Kanda antikor oluşmuş. Bu Demektirki 10 günde bir plazma verebilirsin. İlk verdiğimden On gün sonra Bu ikinci plazma verişim. 10 gün önce üç entübe hastaya verilmişti. Şimdide üç covid den entübe hastaya plazma bizden, şifa Allah tan inşaallah." mesajıyla paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.