İMAMOĞLU VE SABANCI İŞBİRLİĞİNE GİTTİ

Güncel 29.09.2021 - 17:30, Güncelleme: 29.09.2021 - 17:33
 

İMAMOĞLU VE SABANCI İŞBİRLİĞİNE GİTTİ

Kocaelihaberi
İBB ve Sabancı Vakfı iş birliğiyle yenileme çalışmaları tamamlanan “Türkan Sabancı Bebek Parkı”, hizmete girdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı ile birlikte alanda incelemelerde bulundu. Hem İstanbul’a hem de kente katkı sunan kişi, kurum ve kuruluşlara bu tarz iş birliklerine açık olduklarını vurgulayan İmamoğlu, Boğaz’daki tekne parklanmalarıyla ilgili de konuştu. Bebek sahilindeki tekne parklanmasını yasakladıklarını aktaran İmamoğlu, “İnsanların güzel manzarayı hem Boğaz’ı hem Boğaz’ın karşısındaki bu güzelliği doya doya izlemeleri noktasında bir oturma alanı tesis ettik” dedi.  İMAMOĞLU: BOĞAZ’IN MANZARASINI AÇIYORUZ  İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı ile birlikte, peyzajı tamamlanan “Türkan Sabancı Bebek Parkı”nda ve yeniden düzenlenen sahil bandında incelemelerde bulundu. İnceleme gezisinde İmamoğlu ve Sabancı’ya, Bebek Parkı’na komşu Mısır Arap Cumhuriyeti Başkonsolosu Tarek Khalil de eşlik etti. İmamoğlu, inceleme gezisiyle ilgili değerlendirme konuşmasını, parkın sembollerinden “yatık sofora” ağacının önünde yaptı. Park ve sahil bandındaki yenileme çalışmalarını, Sabancı Vakfı'yla iş birliği içinde tamamladıklarını belirten İmamoğlu, “Bebek Parkı, İstanbul'un çok özel köşelerinden birisi. Bu güzel yerde daha önce de Sabancı Vakfı'nın buraya özel ilgi gösterdiğini ve yapımına katkı sunulduğunu biliyorduk. Zira o vesileyle de çok değerli Türkan Sabancı hanımefendinin ismini taşıyor” dedi.
Kocaelihaberi

İBB ve Sabancı Vakfı iş birliğiyle yenileme çalışmaları tamamlanan “Türkan Sabancı Bebek Parkı”, hizmete girdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı ile birlikte alanda incelemelerde bulundu. Hem İstanbul’a hem de kente katkı sunan kişi, kurum ve kuruluşlara bu tarz iş birliklerine açık olduklarını vurgulayan İmamoğlu, Boğaz’daki tekne parklanmalarıyla ilgili de konuştu. Bebek sahilindeki tekne parklanmasını yasakladıklarını aktaran İmamoğlu, “İnsanların güzel manzarayı hem Boğaz’ı hem Boğaz’ın karşısındaki bu güzelliği doya doya izlemeleri noktasında bir oturma alanı tesis ettik” dedi. 

İMAMOĞLU: BOĞAZ’IN MANZARASINI AÇIYORUZ 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı ile birlikte, peyzajı tamamlanan “Türkan Sabancı Bebek Parkı”nda ve yeniden düzenlenen sahil bandında incelemelerde bulundu. İnceleme gezisinde İmamoğlu ve Sabancı’ya, Bebek Parkı’na komşu Mısır Arap Cumhuriyeti Başkonsolosu Tarek Khalil de eşlik etti. İmamoğlu, inceleme gezisiyle ilgili değerlendirme konuşmasını, parkın sembollerinden “yatık sofora” ağacının önünde yaptı. Park ve sahil bandındaki yenileme çalışmalarını, Sabancı Vakfı'yla iş birliği içinde tamamladıklarını belirten İmamoğlu, “Bebek Parkı, İstanbul'un çok özel köşelerinden birisi. Bu güzel yerde daha önce de Sabancı Vakfı'nın buraya özel ilgi gösterdiğini ve yapımına katkı sunulduğunu biliyorduk. Zira o vesileyle de çok değerli Türkan Sabancı hanımefendinin ismini taşıyor” dedi.
Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.