AK PARTİ GEBZE’DE ŞENAY ÖNDER TAMAM

Siyaset 19.11.2020 - 12:24, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE’DE ŞENAY ÖNDER TAMAM

 KOCAELİ HABER Dün Ak Parti Gebze ilçe Teşkilatına gelen  Ak Parti Genel Merkez Kadın kolları Genel Başkan vekili, Siyasi ve hukuki işler başkanı ve Marmara Koordinatörü Serpil Kavrak, yeni ilçe Başkanı Recep Kaya'yı ziyaret ederek başarılar diledikten sonra Gebze İlçe Kadın Kolları başkanlığı için mülakatlarını gerçekleştirdi.. Av. Serpil Kavrak'a yine Fenel Merkez Teşkilat Başkan yardımcısı ve MKYK Üyesi, Elif Gülsüm Yılmaz ile Ak Parti Kocaeli İl Kadın kolları Başkanı Yasemin Özdemir eşlik etti.. Ak Parti Gebze İlçe Kadın kollaarı için yapılan bu mülakata siyasi kulislerde "Gebze Kadın Kolu Başkanlığında bir görev değişikliği mi olacak" şeklinde soru işaretleri oluşturdu.. OYSA DAHA ÖNCE "ŞENAY ÖNDER İLE DEVAM" DENİLMİŞTİ 10 Kasım 2020 tarihinde kocaeli medyasına düşen haberde ise "2017 yılında AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen ardından 2019 yerel seçimlerinde de meclis üyeliği görevine seçilen Şenay Önder Cebelli, yeniden İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak aday gösterildi." ifadeleri yer almıştı.. ŞENAY ÖNDER BU ZİYARET İÇİN NE DEDİ? Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatında yapılan mülakat için mevcut başkan Şenay önder "Genel Merkez Kadın Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanımız Av. Serpil Kavrak, MKYK üyemiz ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Elif Gülsüm Yılmaz, Kocaeli il kadın kolları başkanımız Yasemin Özdemir Gebze İlçe Kadın Kollarımızın mülakatlarını gerçekleştirdiler." paylaşımında bulundu.. AK PARTİ GEBZE’DE ŞENAY ÖNDER TAMAM Yukarıdaki haberimizden sonra bize ulaşan Ak Partili bir yetkili isminin açıklanmaması koşuluyla yaptığı açıklamada "Gebze İlçe Kadın kolu başkanlığı için mevcut başkan Şenay Önder ile yola devam kararı alındı. Lakin eski ilçe başkanı İrfan Ayar ekibinden bu konuda büyük bir direnç var. Genel Merkeze kadar itiraz ve şikayet yazıları göndermişler. Buna rağmen Ak Parti Gebze İlçenin yeni başkanı Recep Kaya yönetimi ve Kocaeli il kadın kolları başkanı Yasemin Özdemir, Şenay Önder'in arkasında durarak devam kararı aldırdılar. Geçen gün Gebze'de yapılan mülakat ise ilçe kadın kolu yönetimine girecek isimlerin tesbiti için yapılan mülakattı" dedi..  

 KOCAELİ HABER Dün Ak Parti Gebze ilçe Teşkilatına gelen  Ak Parti Genel Merkez Kadın kolları Genel Başkan vekili, Siyasi ve hukuki işler başkanı ve Marmara Koordinatörü Serpil Kavrak, yeni ilçe Başkanı Recep Kaya'yı ziyaret ederek başarılar diledikten sonra Gebze İlçe Kadın Kolları başkanlığı için mülakatlarını gerçekleştirdi..

Av. Serpil 
Kavrak'a yine Fenel Merkez Teşkilat Başkan yardımcısı ve MKYK Üyesi, Elif Gülsüm Yılmaz ile Ak Parti Kocaeli İl Kadın kolları Başkanı Yasemin Özdemir eşlik etti..

Ak Parti Gebze İlçe Kadın kollaarı için yapılan bu mülakata siyasi kulislerde "Gebze Kadın Kolu Başkanlığında bir görev değişikliği mi olacak" şeklinde soru işaretleri oluşturdu..

OYSA DAHA ÖNCE "ŞENAY ÖNDER İLE DEVAM" DENİLMİŞTİ
10 Kasım 2020 tarihinde kocaeli medyasına düşen haberde ise "2017 yılında AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen ardından 2019 yerel seçimlerinde de meclis üyeliği görevine seçilen Şenay Önder Cebelli, yeniden İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak aday gösterildi." ifadeleri yer almıştı..

ŞENAY ÖNDER BU ZİYARET İÇİN NE DEDİ?
Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatında yapılan mülakat için mevcut başkan Şenay önder "Genel Merkez Kadın Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanımız Av. Serpil Kavrak, MKYK üyemiz ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Elif Gülsüm Yılmaz, Kocaeli il kadın kolları başkanımız Yasemin Özdemir Gebze İlçe Kadın Kollarımızın mülakatlarını gerçekleştirdiler." paylaşımında bulundu..


AK PARTİ GEBZE’DE ŞENAY ÖNDER TAMAM
Yukarıdaki haberimizden sonra bize ulaşan Ak Partili bir yetkili isminin açıklanmaması koşuluyla yaptığı açıklamada "Gebze İlçe Kadın kolu başkanlığı için mevcut başkan Şenay Önder ile yola devam kararı alındı. Lakin eski ilçe başkanı İrfan Ayar ekibinden bu konuda büyük bir direnç var. Genel Merkeze kadar itiraz ve şikayet yazıları göndermişler. Buna rağmen Ak Parti Gebze İlçenin yeni başkanı Recep Kaya yönetimi ve Kocaeli il kadın kolları başkanı Yasemin Özdemir, Şenay Önder'in arkasında durarak devam kararı aldırdılar. Geçen gün Gebze'de yapılan mülakat ise ilçe kadın kolu yönetimine girecek isimlerin tesbiti için yapılan mülakattı" dedi..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.