AK PARTİ GEBZE'DE RECEP KAYA DAMGASI

Siyaset 11.10.2020 - 10:29, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE'DE RECEP KAYA DAMGASI

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz dün Gebzeli hemşerileri ile hafta sonu düzenledeği sağlıklı yaşam yürüyüşünde eski askeri kışla alanında bir araya geldi. Gebze Millet Bahçesi yapılması kararlaştırılan eski askeri kışla alanında bu sabah saat 07:00’de başlayan sağlıklı yaşam yürüyüşüne KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak, Gebze'ye yeni atanan ilçe gençlik ve spor müdürü Hikmet Tatoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile birlikte belediye meclis üyeleri ve az sayıda vatandaş katılım sağladı. AK PARTİ GEBZE'DE RECEP KAYA DAMGASI Yukarıdaki haber Zinnur Büyükgöz'ün dün sabah gerçekleştirdiği sağlıklı yürüyüşe aitti ve kulislerde gün boyunca konuşulan iki konu ise Zinnur Büyükgöz'ün kendisinin naylon yağmurluk giymesine rağmen yürüyüşe katılanlara yağmurluk dağıtılmaması acemiliği ile Ak parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'nın,  Büyükgöz'ün bu yürüyüşüne katılmaması idi..  Evet  Ak parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve yönetiminden hiç bir kimsenin Belediyenin günler öncesinden ilan etmesine ve gazetelere haber yaptırmasına rağmen bu yürüyüşe katılmamıştı ve haklı olarak kulislerde "Başkan Kaya, Büyükgöz'ün çok önem verdiği kışlada yürüyüş programının ilk gününde neden onu yalnız bıraktı" diye merak etmişti.. O merak edilen sorunun cevabı bu sabah geldi.. Bu sabah Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya önce İlyasbey camiinde TÜGVA'lı gençlerle sabah namazını kıldı ve akabinde beraberine ilçe başkan vekili Raif Öztürk ve ilçe başkan yardımcısı Emrullah Bilgin ile gençleri de alarak Gebze askeri kışlasından boşalan alana gitti ve bir yürüyüş gerçekleştirdi.. Bu durum ise kulislerde "genç yaşta teşkilatlarda yetişip gelerek teşkilat başkanı olan Recep Kaya, teşkilatçılık farkını ortaya koydu" şeklinde yorumlandı.. Görünen o ki; Recep Kaya'nın "Önce Teşkilat" ilkesi bundan sonraki sürece daha çok damga vuracak..

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz dün Gebzeli hemşerileri ile hafta sonu düzenledeği sağlıklı yaşam yürüyüşünde eski askeri kışla alanında bir araya geldi.

Gebze Millet Bahçesi yapılması kararlaştırılan eski askeri kışla alanında bu sabah saat 07:00’de başlayan sağlıklı yaşam yürüyüşüne KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak, Gebze'ye yeni atanan ilçe gençlik ve spor müdürü Hikmet Tatoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile birlikte belediye meclis üyeleri ve az sayıda vatandaş katılım sağladı.

AK PARTİ GEBZE'DE RECEP KAYA DAMGASI
Yukarıdaki haber Zinnur Büyükgöz'ün dün sabah gerçekleştirdiği sağlıklı yürüyüşe aitti ve kulislerde gün boyunca konuşulan iki konu ise Zinnur Büyükgöz'ün kendisinin naylon yağmurluk giymesine rağmen yürüyüşe katılanlara yağmurluk dağıtılmaması acemiliği ile Ak parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'nın,  Büyükgöz'ün bu yürüyüşüne katılmaması idi.. 

Evet  Ak parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve yönetiminden hiç bir kimsenin Belediyenin günler öncesinden ilan etmesine ve gazetelere haber yaptırmasına rağmen bu yürüyüşe katılmamıştı ve haklı olarak kulislerde "Başkan Kaya, Büyükgöz'ün çok önem verdiği kışlada yürüyüş programının ilk gününde neden onu yalnız bıraktı" diye merak etmişti..

O merak edilen sorunun cevabı bu sabah geldi..
Bu sabah Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya önce İlyasbey camiinde TÜGVA'lı gençlerle sabah namazını kıldı ve akabinde beraberine ilçe başkan vekili Raif Öztürk ve ilçe başkan yardımcısı Emrullah Bilgin ile gençleri de alarak Gebze askeri kışlasından boşalan alana gitti ve bir yürüyüş gerçekleştirdi..

Bu durum ise kulislerde "genç yaşta teşkilatlarda yetişip gelerek teşkilat başkanı olan Recep Kaya, teşkilatçılık farkını ortaya koydu" şeklinde yorumlandı..
Görünen o ki; Recep Kaya'nın "Önce Teşkilat" ilkesi bundan sonraki sürece daha çok damga vuracak..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.