AK PARTİ DİLOVASINDE JESTLEŞME

Siyaset 30.10.2020 - 00:18, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ DİLOVASINDE JESTLEŞME

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Dilovası eski ilçe başkanı Osman Akbulut kendi dönemindeki ilçe başkan yardımcıları ile birlikte yeni ilçe başkanı İlhan Yıldırım'a bir hayırlı olsun ve tebrik ziyareti gerçekleştirerek çiçek takdiminde bulundu.. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in de hazır bulunduğu ziyaret, Ak Parti Dilovası sosyal medya sayfasından "İlçe başkanlığımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunan önceki dönem İlçe başkanımız Osman Akbulut ve önceki dönem İlçe başkan yardımcılarımıza teşekkür ederiz." sözleri ile duyuruldu..

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Dilovası eski ilçe başkanı Osman Akbulut kendi dönemindeki ilçe başkan yardımcıları ile birlikte yeni ilçe başkanı İlhan Yıldırım'a bir hayırlı olsun ve tebrik ziyareti gerçekleştirerek çiçek takdiminde bulundu..

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in de hazır bulunduğu ziyaret, Ak Parti Dilovası sosyal medya sayfasından "İlçe başkanlığımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunan önceki dönem İlçe başkanımız Osman Akbulut ve önceki dönem İlçe başkan yardımcılarımıza teşekkür ederiz." sözleri ile duyuruldu..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.