Ahmet Türk'ün göreve iadesi bekleniyordu: Bakanlıktan 'Mardin' kararı

Siyaset 05.11.2025 - 16:12, Güncelleme: 05.11.2025 - 16:12
 

Ahmet Türk'ün göreve iadesi bekleniyordu: Bakanlıktan 'Mardin' kararı

KOCAELİ HABERİ
Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, görevden alınıp yerine kayyum atanmasının ardından yargılandığı davada beraat etmişti. Türk’ün yeniden göreve dönmesi beklenirken yeni bir gelişme yaşandı. İçişleri Bakanlığı, Mardin kayyumu Tuncay Akkoyun’un görev süresini iki ay daha uzattı. Mardin Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum atanmasına gerekçe gösterilen davadan beraat eden Ahmet Türk’ün yeniden göreve dönmesi bekleniyordu. Ancak İçişleri Bakanlığı, Mardin kayyumu Tuncay Akkoyun’un görev süresini iki ay daha uzattı. sozcu.com.tr
KOCAELİ HABERİ

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, görevden alınıp yerine kayyum atanmasının ardından yargılandığı davada beraat etmişti. Türk’ün yeniden göreve dönmesi beklenirken yeni bir gelişme yaşandı. İçişleri Bakanlığı, Mardin kayyumu Tuncay Akkoyun’un görev süresini iki ay daha uzattı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum atanmasına gerekçe gösterilen davadan beraat eden Ahmet Türk’ün yeniden göreve dönmesi bekleniyordu. Ancak İçişleri Bakanlığı, Mardin kayyumu Tuncay Akkoyun’un görev süresini iki ay daha uzattı.
sozcu.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.