'Ağır bedelleri ödeyen kahramanlarımız' Türkiye gündeminde

18.10.2020 - 06:09, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

'Ağır bedelleri ödeyen kahramanlarımız' Türkiye gündeminde

CENGİZ YUCAK Kıbrıs Barış Harekatı ve Azerbaycan'ın bağımsızlık mücadelesinin efsane isimlerinden Özel Kuvvetler Komutanı emekli Korgeneral Engin Alan, emekli Albay Korkut Eken, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve ünlü kabadayı Alaattin çakıcı Bodrum'da bir araya gelmişti.  Bodrum Yalıkavak Marina'da bir araya gelen dört ismin birlikte verdiği fotoğrafı, Üzeyir Çakmaktaş Twitter hesabından paylaştı. Üzeyir Çakmaktaş paylaşımında "Türk Devleti ilelebet varolsun diye her zorluk ve meşakkati gögüsleyen,zindan dahil bu uğurda en ağır bedelleri ödeyen kahramanlarımız: Alaattin Çakicı,Mehmet Ağar,Engin Alan,Korkut Eken." diye yazdı. Halk TV ekranlarında bu fotoğrafı değerlendiren CHP'nin bir türlü Diyarbakır'dan seçilemeyen İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu "Bu fotoğrafla ortaya çıkan tablo şu; bu aktörlerler ‘bu iktidarın sahibi biziz, iktidar biziz’ diyorlar. Biz bunu gördük, mesajı aldık. Ben AK Parti'yi merak ediyorum. Biz mesajı aldık, acaba kendileri nasıl mesajı almışlar." dedi.   Türk Devleti ilelebet varolsun diye her zorluk ve meşakkati gögüsleyen,zindan dahil bu uğurda en ağır bedelleri ödeyen kahramanlarımız:Alaattin Çakicı,Mehmet Ağar,Engin Alan,Korkut Eken. Yalikavak Marina pic.twitter.com/lUcB4kZ0tX— Üzeyir ÇAKMAKTAŞ (@uzeyircakmaktas) October 16, 2020

CENGİZ YUCAK Kıbrıs Barış Harekatı ve Azerbaycan'ın bağımsızlık mücadelesinin efsane isimlerinden Özel Kuvvetler Komutanı emekli Korgeneral Engin Alan, emekli Albay Korkut Eken, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve ünlü kabadayı Alaattin çakıcı Bodrum'da bir araya gelmişti.  Bodrum Yalıkavak Marina'da bir araya gelen dört ismin birlikte verdiği fotoğrafı, Üzeyir Çakmaktaş Twitter hesabından paylaştı.

Üzeyir Çakmaktaş paylaşımında "Türk Devleti ilelebet varolsun diye her zorluk ve meşakkati gögüsleyen,zindan dahil bu uğurda en ağır bedelleri ödeyen kahramanlarımız: Alaattin Çakicı,Mehmet Ağar,Engin Alan,Korkut Eken." diye yazdı.

Halk TV ekranlarında bu fotoğrafı değerlendiren CHP'nin bir türlü Diyarbakır'dan seçilemeyen İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu "Bu fotoğrafla ortaya çıkan tablo şu; bu aktörlerler ‘bu iktidarın sahibi biziz, iktidar biziz’ diyorlar. Biz bunu gördük, mesajı aldık. Ben AK Parti'yi merak ediyorum. Biz mesajı aldık, acaba kendileri nasıl mesajı almışlar." dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.