ACI HABERİ CEMİL YAMAN DUYURDU

Yaşam 04.02.2021 - 03:08, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ACI HABERİ CEMİL YAMAN DUYURDU

 KOCAELİ HABERİ Batman'ın Sason ilçesinde Ak Partiden 2 dönem belediye başkanlığı yapan Muzaffer Arslan geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Ak Parti Kocaeli milletvekili ve Doğu-Güneydoğu Bölge koordinatörü Cemil Yaman bu acı haber ile ilgili olarak yayınladığı mesajında "Samimiyetine, misafirperverliğine ve gayretine yakından şahitlik ettiğim aziz dostum, Sason Belediye Başkanımız Muzaffer Arslan'ın vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Başkanımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve Batman'lı hemşehrilerimize sabırlar diliyorum." ifadelerine yer verdi

 KOCAELİ HABERİ Batman'ın Sason ilçesinde Ak Partiden 2 dönem belediye başkanlığı yapan Muzaffer Arslan geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Ak Parti Kocaeli milletvekili ve Doğu-Güneydoğu Bölge koordinatörü Cemil Yaman bu acı haber ile ilgili olarak yayınladığı mesajında "Samimiyetine, misafirperverliğine ve gayretine yakından şahitlik ettiğim aziz dostum, Sason Belediye Başkanımız Muzaffer Arslan'ın vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Başkanımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve Batman'lı hemşehrilerimize sabırlar diliyorum." ifadelerine yer verdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.