GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW'DA EFSANE KARAKTER GERİ DÖNÜYOR

Yaşam 21.05.2024 - 19:01, Güncelleme: 21.05.2024 - 19:01
 

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW'DA EFSANE KARAKTER GERİ DÖNÜYOR

KOCAELİ HABERİ
BKM’nin yapımcılığını usta isim Elif Yakarçelik’in üstlendiği komedi programı sezon sonunda yeni gelişmeler ile gündeme geliyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 11 yıldır süren fenomen komedi programının başarılı ismi Onur Buldu da ekibe geri dönüyor. EN SON PARANOYA FİLMİNDE OYNAMIŞTI Oyuncu son olarak Cengiz Karabekir’in "Paranoya" filminde Ege Kökenli’yle başrol oynadı.
KOCAELİ HABERİ

BKM’nin yapımcılığını usta isim Elif Yakarçelik’in üstlendiği komedi programı sezon sonunda yeni gelişmeler ile gündeme geliyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 11 yıldır süren fenomen komedi programının başarılı ismi Onur Buldu da ekibe geri dönüyor.

EN SON PARANOYA FİLMİNDE OYNAMIŞTI

Oyuncu son olarak Cengiz Karabekir’in "Paranoya" filminde Ege Kökenli’yle başrol oynadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.