GTO MECLİSİ YOĞUN GÜNDEMLE TOPLANDI

İlçeler 27.03.2024 - 22:10, Güncelleme: 27.03.2024 - 22:29
 

GTO MECLİSİ YOĞUN GÜNDEMLE TOPLANDI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odası Meclis toplantısı bugün Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu'nun başkanlığında ve Ticaret Bakan Yardımcısı Mustafa Tuzcu ile GOSB Teknopark Müdürü Prof. Dr. Murat Çemberci'nin konuşmacı olarak katılımıyla gerçekleştirildi.. GTO  Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu'nun açılış konuşması ile başlayan Gebze Ticaret Odası Olağan Meclis ve Meslek Komite toplantısında GOSB Teknopark Müdürü Prof. Dr. Murat Çemberci "Aile Şirketleri" hakkında sunum gerçekleştirdi.. GTO Meclisinin konuğu olarak Gebze'ye gelen Ticaret Bakan Yardımcısı Mustafa Tuzcu'da, Meclis ve meslek komite üyelerine "Dış Ticaret Verileri ve Kocaeli" özelinde genel bilgi aktarımında bulundu.. Gebze Ticaret Odasının yoğun bir katılımla gerçekleştirdiği Mart Ayı Olağan Meclis ve Müşterek Meslek Komite Toplantısında; GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş'da bir yıllık faaliyetleri hakkında bilgi aktardı ve yakın zaman da Gebze Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi içerisinde Meslek Edindirme Merkezi ve Atölye Binası projesini meclisin oylamasına sundu ve proje oy birliği ile kabul edildi.
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odası Meclis toplantısı bugün Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu'nun başkanlığında ve Ticaret Bakan Yardımcısı Mustafa Tuzcu ile GOSB Teknopark Müdürü Prof. Dr. Murat Çemberci'nin konuşmacı olarak katılımıyla gerçekleştirildi..

GTO  Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu'nun açılış konuşması ile başlayan Gebze Ticaret Odası Olağan Meclis ve Meslek Komite toplantısında GOSB Teknopark Müdürü Prof. Dr. Murat Çemberci "Aile Şirketleri" hakkında sunum gerçekleştirdi..

GTO Meclisinin konuğu olarak Gebze'ye gelen Ticaret Bakan Yardımcısı Mustafa Tuzcu'da, Meclis ve meslek komite üyelerine "Dış Ticaret Verileri ve Kocaeli" özelinde genel bilgi aktarımında bulundu..

Gebze Ticaret Odasının yoğun bir katılımla gerçekleştirdiği Mart Ayı Olağan Meclis ve Müşterek Meslek Komite Toplantısında; GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş'da bir yıllık faaliyetleri hakkında bilgi aktardı ve yakın zaman da Gebze Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi içerisinde Meslek Edindirme Merkezi ve Atölye Binası projesini meclisin oylamasına sundu ve proje oy birliği ile kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.