GTO MECLİS BAŞKANI ŞERİFALİOĞLU TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU'NU TARAFTAR YAPTI

Spor 08.02.2024 - 19:58, Güncelleme: 08.02.2024 - 19:58
 

GTO MECLİS BAŞKANI ŞERİFALİOĞLU TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU'NU TARAFTAR YAPTI

KOCAELİ HABERİ
TOBB Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Gebze Ticaret Odasını ziyaret etti.. Başkan Hisarcıklıoğlu, Meslek Komite, Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda, Oda tarafından gerçekleştirilen faaliyetler, eğitim ve bilgilendirme hizmetleri, üretim ve ihracatı geliştirme programları, yurt dışı iş forumları ve yabancı heyetlerle gerçekleştirilen B2B görüşmeleri konusunda bilgilendirildi. GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, Başkan Hisarcıklıoğlu'na öncelikle Gebzespor forması hediye ederek ,Gebzespor taraftarlığı sözü aldı ve akabinde de kendisinin ve Hİsarcıklıoğlu'nun tuttuğu takım olan Fenerebahçe'nin futbolcu imzalı formasını hediye ederek çifte sevinç yaşattı.. 
KOCAELİ HABERİ

TOBB Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Gebze Ticaret Odasını ziyaret etti..

Başkan Hisarcıklıoğlu, Meslek Komite, Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda, Oda tarafından gerçekleştirilen faaliyetler, eğitim ve bilgilendirme hizmetleri, üretim ve ihracatı geliştirme programları, yurt dışı iş forumları ve yabancı heyetlerle gerçekleştirilen B2B görüşmeleri konusunda bilgilendirildi.

GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, Başkan Hisarcıklıoğlu'na öncelikle Gebzespor forması hediye ederek ,Gebzespor taraftarlığı sözü aldı ve akabinde de kendisinin ve Hİsarcıklıoğlu'nun tuttuğu takım olan Fenerebahçe'nin futbolcu imzalı formasını hediye ederek çifte sevinç yaşattı.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.