GTO MECLİS BAŞKANI ŞERİFALİOĞLU SAHAYA İNDİ

İlçeler 09.02.2024 - 20:45, Güncelleme: 09.02.2024 - 20:45
 

GTO MECLİS BAŞKANI ŞERİFALİOĞLU SAHAYA İNDİ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
GTO'nun on beş yıllık başkanı Nail Çiler'in 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde görevinden istifa ederek CHP Kocaeli milletvekili seçilmesinden sonra gözler daha bugünden iki yıl sonra yapılması beklenen GTO kongresine çevrildi.. Gebze Ticaret Odası'nın en köklü isimlerinden birisi olan GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu bugün resmen sahaya indi ve ilk olarak Organize Sanayi Bölgesi ziyaretlerine başladı.. Oğuz Şerifalioğlu, Kocaeli ve Gebze bölgesi sanayi ve siyaset dünyasının tanınmış isimlerinden birisi olan Haluk sekban'ı ziyaretini sosyal medyadan "KOBİ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Haluk Sekban ve Yılmaz Makina firma sahibi Şaban Yılmaz’ı Yönetim Kurulu Üyemiz Adem Yıldırım ile ziyaret ederek TOBB Trade Center ( Amerika Birleşik Devletleri ) hakkında bilgi aktarımında bulunduk. Bölgemizin güzide takımı olan Gebzespor’umuz hakkında istişarelerde bulunduk. Misafirperverlikleri için teşekkür ederiz." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

GTO'nun on beş yıllık başkanı Nail Çiler'in 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde görevinden istifa ederek CHP Kocaeli milletvekili seçilmesinden sonra gözler daha bugünden iki yıl sonra yapılması beklenen GTO kongresine çevrildi..

Gebze Ticaret Odası'nın en köklü isimlerinden birisi olan GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu bugün resmen sahaya indi ve ilk olarak Organize Sanayi Bölgesi ziyaretlerine başladı..

Oğuz Şerifalioğlu, Kocaeli ve Gebze bölgesi sanayi ve siyaset dünyasının tanınmış isimlerinden birisi olan Haluk sekban'ı ziyaretini sosyal medyadan "KOBİ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Haluk Sekban ve Yılmaz Makina firma sahibi Şaban Yılmaz’ı Yönetim Kurulu Üyemiz Adem Yıldırım ile ziyaret ederek TOBB Trade Center ( Amerika Birleşik Devletleri ) hakkında bilgi aktarımında bulunduk. Bölgemizin güzide takımı olan Gebzespor’umuz hakkında istişarelerde bulunduk. Misafirperverlikleri için teşekkür ederiz." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.