GÖKHAN ORHAN'IN ACISINI PAYLAŞTILAR

Yaşam 20.01.2024 - 14:45, Güncelleme: 20.01.2024 - 14:45
 

GÖKHAN ORHAN'IN ACISINI PAYLAŞTILAR

KOCAELİ HABERİ
CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan'ın babaannesi Tutunaz Orhan vefat etti. Tutunaz Orhan'ın cenazesi bugün Gaziler Mahallesi Çamlık Camii'nde öğlen namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından toprağa defnedildi. Gökhan Orhan'ı bu acı gününde başta Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve eski il başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Çayırova ilçe başkanı Binali Eniş, CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan, CHP Dilovası İlçe Başkanı Servet Turan, Saadet Partisi Gebze İlçe başkanı Mustafa Türel, CHP Darıca Belediye Başkan adayı Av. Saide Arslan Çalışkan, İYİ Parti Gebze Belediye başkan adayı Sadık Güvenç, İYİ Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Umut Aydoğdu ve Kocaeli haberi gazetemiz genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak olmak üzere çok sayıda dostları, arkadaşları, partililer ve komşuları yalnız bırakmayarak, merhume Tutunaz Orhan'ı son yolculuğuna hep birlikte uğurladılar.  Kocaeli Haberi gazetesi olarak merhuma Tutunaz Orhan'a Allah'tan rahmet, kederli Orhan ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.
KOCAELİ HABERİ

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan'ın babaannesi Tutunaz Orhan vefat etti.

Tutunaz Orhan'ın cenazesi bugün Gaziler Mahallesi Çamlık Camii'nde öğlen namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından toprağa defnedildi.

Gökhan Orhan'ı bu acı gününde başta Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve eski il başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Çayırova ilçe başkanı Binali Eniş, CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan, CHP Dilovası İlçe Başkanı Servet Turan, Saadet Partisi Gebze İlçe başkanı Mustafa Türel, CHP Darıca Belediye Başkan adayı Av. Saide Arslan Çalışkan, İYİ Parti Gebze Belediye başkan adayı Sadık Güvenç, İYİ Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Umut Aydoğdu ve Kocaeli haberi gazetemiz genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak olmak üzere çok sayıda dostları, arkadaşları, partililer ve komşuları yalnız bırakmayarak, merhume Tutunaz Orhan'ı son yolculuğuna hep birlikte uğurladılar. 

Kocaeli Haberi gazetesi olarak merhuma Tutunaz Orhan'a Allah'tan rahmet, kederli Orhan ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.
Bir 8 kişi görseli olabilir
Bir 5 kişi, kalabalık ve şunu diyen bir yazı '正' görseli olabilir
Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.