GÖKHAN ALTINTAŞ'TAN GTO ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİM

Güncel 25.05.2024 - 19:04, Güncelleme: 25.05.2024 - 19:04
 

GÖKHAN ALTINTAŞ'TAN GTO ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİM

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odası bugün Altınlas Otomotiv ile yaptığı GTO üyelerine özel indirim anlaşmasını sosyal medya sayfasından "Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Aslantaş; Üyelere yönelik sürdürmüş olduğu indirim anlaşmalarına bir yenisini daha ekleyerek, Otopratik’ten alacakları yedek parça ve işçilik hizmetlerinde tüm üyelerimizin faydalanacağı %20 lik bir indirim anlaşmasını Altınlas Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Altıntaş ile birlikte imzalayarak Üyelerimizin faydalanmasını sağladılar. Yapılan anlaşmanın tüm Üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz." sözleri ile duyurdu.. Altınlas Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Altıntaş'ta yine sosyal medya sayfasından yayınladığı teşeekkür mesajında "Gebze Ticaret Odası yönetim kurulu başkanı sevgili Abdurrahman Aslantaş’a ve yönetim kuruluna teşekkür eder yaptığımız anlaşmanın bölgemize ve üyelerimize getireceği sinerji için şükranlarımı sunarım.." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odası bugün Altınlas Otomotiv ile yaptığı GTO üyelerine özel indirim anlaşmasını sosyal medya sayfasından "Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Aslantaş; Üyelere yönelik sürdürmüş olduğu indirim anlaşmalarına bir yenisini daha ekleyerek, Otopratik’ten alacakları yedek parça ve işçilik hizmetlerinde tüm üyelerimizin faydalanacağı %20 lik bir indirim anlaşmasını Altınlas Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Altıntaş ile birlikte imzalayarak Üyelerimizin faydalanmasını sağladılar. Yapılan anlaşmanın tüm Üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz." sözleri ile duyurdu..

Altınlas Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Altıntaş'ta yine sosyal medya sayfasından yayınladığı teşeekkür mesajında "Gebze Ticaret Odası yönetim kurulu başkanı sevgili Abdurrahman Aslantaş’a ve yönetim kuruluna teşekkür eder yaptığımız anlaşmanın bölgemize ve üyelerimize getireceği sinerji için şükranlarımı sunarım.." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.