GİRESUNLULULARDAN GEBZE BELEDİYESİNE SÜRPRİZ ADAY

Siyaset 19.10.2023 - 08:17, Güncelleme: 19.10.2023 - 08:17
 

GİRESUNLULULARDAN GEBZE BELEDİYESİNE SÜRPRİZ ADAY

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Kocaeli’de 2024 yerel seçimleri için en çok merak edilen ilçelerin başında Gebze’nin Belediye Başkan adaylarının kimler olacağı sorusuna cevaplar aranıyor.. Ak Parti Gebze Belediye Başkan aday adayları henüz renklerini ve niyetlerini tam belli etmezken CHP’den Nail Çiler ve İYİ Partiden ise Sadık Güvenç isimleri yükske sesle konuşuluyor.. Gebze’de en çok nüfusa sip olan Giresunlular geçtiğimiz genel ve yerel seçimlerde kendi hemşerilerinden bir aday gösterilmemesinin hayal kırıklığını yaşarken, 2024 yerel seçimlerinde nasıl bir rota izleyecekleri ise merak ediliyordu.. İşte tam da bu noktada Giresun kulislerinde, Giresunlular arasında tanınan ve saygın bir yeri olan Hatem Soysal ismi konuşulmaya başlandı. 13 yıl boyunca Kocaeli Giresunlular Dernek başkanlığı yapan iş ve siyaset insanı Hatem Soysal, geçtiğimiz yıl ismi Kocaeli Giresun Dernekler Birliği olan derneğe tekrar başkan seçilmişti. Siyaset kulislerinde, Hatem Soysal’ın bağımsız veya CHP’den Gebze Belediye Başkan adayı olmayı düşündüğü ama olmasa da farklı alternatifleri de değerlendirebileceği konuşuluyor..  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Kocaeli’de 2024 yerel seçimleri için en çok merak edilen ilçelerin başında Gebze’nin Belediye Başkan adaylarının kimler olacağı sorusuna cevaplar aranıyor..

Ak Parti Gebze Belediye Başkan aday adayları henüz renklerini ve niyetlerini tam belli etmezken CHP’den Nail Çiler ve İYİ Partiden ise Sadık Güvenç isimleri yükske sesle konuşuluyor..

Gebze’de en çok nüfusa sip olan Giresunlular geçtiğimiz genel ve yerel seçimlerde kendi hemşerilerinden bir aday gösterilmemesinin hayal kırıklığını yaşarken, 2024 yerel seçimlerinde nasıl bir rota izleyecekleri ise merak ediliyordu..

İşte tam da bu noktada Giresun kulislerinde, Giresunlular arasında tanınan ve saygın bir yeri olan Hatem Soysal ismi konuşulmaya başlandı.

13 yıl boyunca Kocaeli Giresunlular Dernek başkanlığı yapan iş ve siyaset insanı Hatem

Soysal, geçtiğimiz yıl ismi Kocaeli Giresun Dernekler Birliği olan derneğe tekrar başkan seçilmişti.

Siyaset kulislerinde, Hatem Soysal’ın bağımsız veya CHP’den Gebze Belediye Başkan adayı olmayı düşündüğü ama olmasa da farklı alternatifleri de değerlendirebileceği konuşuluyor..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
İlhan çakrak
(19.10.2023 22:19 - #1033)
İçimizden deli Ahmet aday olsa ona bile oy veririm gebzede bir yere gelmemizin zamanı çoktan geçti şimdi akıllı olalım ve zaman birlik zamanı keşaplı İlhan
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.