Giresunlular Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görevinden aldığı Başkana sahip çıktı

Siyaset 04.08.2022 - 07:11, Güncelleme: 04.08.2022 - 07:11
 

Giresunlular Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görevinden aldığı Başkana sahip çıktı

KOCAELİ HABERİ
Gebze'de Kemal Tokmak başkanlığında kurulduktan sonra Genel Merkezlerini Ankara'ya taşıyan Giresun İşadamı ve Bürokratları Dernegi, KPSS sorularının çalındığı iddiası ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevinden alınan ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün'e sahip çıktı.. Giresun İşadamı ve Bürokratları Dernegi Başkanı Kemal Tokmak sosyal medya sayfasından yayınladığı destek açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün hocamızın görevden alınması bizleri ziyadesiyle üzmüştür. İlkeli duruşu, ahlakı, dürüst ve örnek kişiliği ile bizleri her zaman gururlandıran bir bürokrat örneği sergileyen hocamızın, ÖSYM Başkanlığına getirildiği ilk günden itibaren göstermiş olduğu sorumluluk anlayışına karşı Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle görevden alınması bizleri üzmüştür. GİRESUN’un bir değeri olan Prof. Dr. Halis Aygün hocamıza güvenimiz tamdır. İddia edilen olayın soruşturma sonucunda mutlaka sorumluları ortaya çıkacaktır. Hocamızın, görev süresi içerisinde yaptığı başarılı çalışmalar için teşekkür ediyor, bu süreçte yanında olduğumuzu ifade ediyoruz. Sayın Prof.Dr.Halis Aygün hocam herkesin saygısını, sevgisini, güvenini kazanmış vatanını milletini bayrağını seven biri olarak çok değerli bir büyüğümüzdür. Makamlar elbette kalıcı değildir. Ama hocamızdan kimsenin en ufak bir şüphesi elbette yoktur ve olamaz da. Her ne olmuşsa elbette hocamızın insiyatifi dışında cereyan etmiştir, bundan eminiz. Kendisinin kurban edildiğini düşünüyoruz Ama kendisine olan saygımız ve güvenimiz hiç değişmez. Allah yolunu açık etsin. yakından tanıyan birisi olarak İsmi gibi niyetide #HALİS olan hemşehrimizin Her zaman yanındayız. @girib_genel_merkezi_ankara @Kemal Tokmak
KOCAELİ HABERİ

Gebze'de Kemal Tokmak başkanlığında kurulduktan sonra Genel Merkezlerini Ankara'ya taşıyan Giresun İşadamı ve Bürokratları Dernegi, KPSS sorularının çalındığı iddiası ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevinden alınan ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün'e sahip çıktı..

Giresun İşadamı ve Bürokratları Dernegi Başkanı Kemal Tokmak sosyal medya sayfasından yayınladığı destek açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün hocamızın görevden alınması bizleri ziyadesiyle üzmüştür.
İlkeli duruşu, ahlakı, dürüst ve örnek kişiliği ile bizleri her zaman gururlandıran bir bürokrat örneği sergileyen hocamızın,
ÖSYM Başkanlığına getirildiği ilk günden itibaren göstermiş olduğu sorumluluk anlayışına karşı Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle görevden alınması bizleri üzmüştür.
GİRESUN’un bir değeri olan Prof. Dr. Halis Aygün hocamıza güvenimiz tamdır.
İddia edilen olayın soruşturma sonucunda mutlaka sorumluları ortaya çıkacaktır.
Hocamızın, görev süresi içerisinde yaptığı başarılı çalışmalar için teşekkür ediyor, bu süreçte yanında olduğumuzu ifade ediyoruz.
Sayın Prof.Dr.Halis Aygün hocam herkesin saygısını, sevgisini, güvenini kazanmış vatanını milletini bayrağını seven biri olarak çok değerli bir büyüğümüzdür.
Makamlar elbette kalıcı değildir.
Ama hocamızdan kimsenin en ufak bir şüphesi elbette yoktur ve olamaz da.
Her ne olmuşsa elbette hocamızın insiyatifi dışında cereyan etmiştir, bundan eminiz.
Kendisinin kurban edildiğini düşünüyoruz
Ama kendisine olan saygımız ve güvenimiz hiç değişmez. Allah yolunu açık etsin.
yakından tanıyan birisi olarak
İsmi gibi niyetide
#HALİS olan hemşehrimizin
Her zaman yanındayız.
@girib_genel_merkezi_ankara
@Kemal Tokmak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.