GİRESUNLU ESKİ BAŞKANDAN YENİ BAŞKAN ÇİFTÇİ'YE ZİYARET

Siyaset 19.11.2022 - 06:21, Güncelleme: 19.11.2022 - 06:21
 

GİRESUNLU ESKİ BAŞKANDAN YENİ BAŞKAN ÇİFTÇİ'YE ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Gebze'de yaşayan Giresunluların en önemli isimlerinden birisi olan Ak Parti Gebze kurucu ilçe başkanı ve Gebze Belediyesi eski başkan yardımcısı Metin Gökçe, Çayırova Belediyesinin Giresunlu yeni belediye başkanı Bünyamin Çiftçi'ye bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.. Hemşerisinin bu ziyaretinden dolayı çok mutlu olan Bünyamin Çiftçi bu ziyareti sosyal medyadan "AK Parti Gebze Kurucu İlçe Başkanımız Metin Gökçe ile istişarelerde bulunduk. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı.. 
KOCAELİ HABERİ

Gebze'de yaşayan Giresunluların en önemli isimlerinden birisi olan Ak Parti Gebze kurucu ilçe başkanı ve Gebze Belediyesi eski başkan yardımcısı Metin Gökçe, Çayırova Belediyesinin Giresunlu yeni belediye başkanı Bünyamin Çiftçi'ye bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi..

Hemşerisinin bu ziyaretinden dolayı çok mutlu olan Bünyamin Çiftçi bu ziyareti sosyal medyadan "AK Parti Gebze Kurucu İlçe Başkanımız Metin Gökçe ile istişarelerde bulunduk. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.