GETİP MÜSİAD GEBZE'Yİ AĞIRLADI

İlçeler 05.03.2024 - 14:51, Güncelleme: 05.03.2024 - 14:51
 

GETİP MÜSİAD GEBZE'Yİ AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret ve İş geliştirme Platformu bugün MÜSİAD Gebze şübesi başkan ve yönetim kurulunu ağırladı.. Gebze sanayi ve iş dünyasının bu iki önemli sivil toplum kuruluşunun buluşması, GETİP sosyal medya sayfasından şu ifadelerle duyuruldu; "GETİP Başkanımız Sayın Resul Orman, Başkan Yardımcımız Sayın Hüseyin Karadeniz, Genel Sekreterimiz Sayın Fatih İşlek, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sayın Turan Tatar ve Sayın Tarık Karakuş ile birlikte Gebze Müsiad Başkanı Sayın Abdulkadir Anık, Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın Ferhat Dörtköşe ve Sayın Çetin Solhan,Genç Müsiad Başkanı Sayın Emre Demir,Hizmet Sektörü Başkanı Sayın Cengiz Umutlu,Şube Müdürü Sayın İsmail Demirdelen'i Getip ofisimizde ağırladık. Toplantımızda sosyal ve ekonomik konularda işbirliği yapmak için görüş alışverişinde bulunuldu. Nazik ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ederiz."
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret ve İş geliştirme Platformu bugün MÜSİAD Gebze şübesi başkan ve yönetim kurulunu ağırladı..

Gebze sanayi ve iş dünyasının bu iki önemli sivil toplum kuruluşunun buluşması, GETİP sosyal medya sayfasından şu ifadelerle duyuruldu;

"GETİP Başkanımız Sayın Resul Orman, Başkan Yardımcımız Sayın Hüseyin Karadeniz, Genel Sekreterimiz Sayın Fatih İşlek, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sayın Turan Tatar ve Sayın Tarık Karakuş ile birlikte Gebze Müsiad Başkanı Sayın Abdulkadir Anık, Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın Ferhat Dörtköşe ve Sayın Çetin Solhan,Genç Müsiad Başkanı Sayın Emre Demir,Hizmet Sektörü Başkanı Sayın Cengiz Umutlu,Şube Müdürü Sayın İsmail Demirdelen'i Getip ofisimizde ağırladık. Toplantımızda sosyal ve ekonomik konularda işbirliği yapmak için görüş alışverişinde bulunuldu. Nazik ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ederiz."
Bir 11 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.