GEBZE'YE KENYALILAR GELDİ

İlçeler 02.12.2021 - 04:03, Güncelleme: 02.12.2021 - 04:17
 

GEBZE'YE KENYALILAR GELDİ

KOCAELİ HABERİ
"Kenya Büyükelçisi Johnson Mogoa K. Ondieki ve beraberindeki heyet dün Gebze'ye geldi.. Gebze Teknik Üniversitesi sosyal medya sayfasından "Kenya Büyükelçisi Johnson Mogoa K. Ondieki ve beraberindeki heyet kampüsümüze ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Rektörümüz Prof.Dr Muhammed Hasan Aslan üniversitemizi tanıtan bir sunum yaparken, heyet Dronepark'ta yer alan Fly Bvlos Technology şirketinde incelemelerde bulundu." bilgisini paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

"Kenya Büyükelçisi Johnson Mogoa K. Ondieki ve beraberindeki heyet dün Gebze'ye geldi..

Gebze Teknik Üniversitesi sosyal medya sayfasından "Kenya Büyükelçisi Johnson Mogoa K. Ondieki ve beraberindeki heyet kampüsümüze ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Rektörümüz Prof.Dr Muhammed Hasan Aslan üniversitemizi tanıtan bir sunum yaparken, heyet Dronepark'ta yer alan Fly Bvlos Technology şirketinde incelemelerde bulundu." bilgisini paylaştı..

Bir 12 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.