Gebzeliler ''Mustafa Kemal'in İzinde Balkanlar''ı izledi

İlçeler 11.02.2024 - 17:25, Güncelleme: 11.02.2024 - 17:25
 

Gebzeliler ''Mustafa Kemal'in İzinde Balkanlar''ı izledi

KOCAELİ HABERİ
Gebze Balkan Türkleri Derneğinin organizasyonu ile "Mustafa Kemal'in İzinde Balkanlar" belgeseli, ünlü tarihçi Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu'nun da katılımı ve sunumuyla Gebze'de izlendii.. Gebze Balkan Türkleri Derneği başkanı Hüseyin Aksu bu anlamlı etkinlikşleri ile ilgili olarak yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; "Mustafa Kemal'in İzinde Balkanlar" belgeselinin Gebze Galasına katılım sağladık. Yapımcılığını Koşukavak Turizm Sahibi Hemşerimiz Rıfat Yakupoğlu'nun üstlendiği bu değerli belgeselde emeği geçen Senaristi, Yönetmeni ve Değerli Akademisyenlerimize teşekkür ederiz. Gala Gecesini onurlandıranlar arasında Türk Tarih Kurumu Eski Başkanlarından ve Eski Milletvekillimiz Yusuf Halaçoğlu da vardı. Ayrıca Darıca Kaymakamı, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı, Gebze Ticaret Odası Başkanı, Gebze İlçe Sağlık Müdürü, Gebze Basın Mensupları ve Balkan Türkleri Derneklerinin Yönetici ve Üyeleri de hazır bulundular. Bu güzel organizasyona katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz."
KOCAELİ HABERİ

Gebze Balkan Türkleri Derneğinin organizasyonu ile "Mustafa Kemal'in İzinde Balkanlar" belgeseli, ünlü tarihçi Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu'nun da katılımı ve sunumuyla Gebze'de izlendii..

Gebze Balkan Türkleri Derneği başkanı Hüseyin Aksu bu anlamlı etkinlikşleri ile ilgili olarak yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

"Mustafa Kemal'in İzinde Balkanlar" belgeselinin Gebze Galasına katılım sağladık. Yapımcılığını Koşukavak Turizm Sahibi Hemşerimiz Rıfat Yakupoğlu'nun üstlendiği bu değerli belgeselde emeği geçen Senaristi, Yönetmeni ve Değerli Akademisyenlerimize teşekkür ederiz.
Gala Gecesini onurlandıranlar arasında Türk Tarih Kurumu Eski Başkanlarından ve Eski Milletvekillimiz Yusuf Halaçoğlu da vardı. Ayrıca Darıca Kaymakamı, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı, Gebze Ticaret Odası Başkanı, Gebze İlçe Sağlık Müdürü, Gebze Basın Mensupları ve Balkan Türkleri Derneklerinin Yönetici ve Üyeleri de hazır bulundular. Bu güzel organizasyona katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.