GEBZELİLER DERNEĞİNDE ANLAMLI GECE

İlçeler 07.02.2024 - 07:55, Güncelleme: 07.02.2024 - 07:55
 

GEBZELİLER DERNEĞİNDE ANLAMLI GECE

KOCAELİ HABERİ
Gebzeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Cevat Seyran ve icra kurulu üyeleri, 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybeden deprem şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutturup, hayır yemeği ikramında bulundular.. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün de belediye başkan yardımcısı Sedat Çelik ile birlikte katılım sağladığı anlamlı gece için açıklamada bulunan dernek başkanı Cevat Seyran "Gebzeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak Miraç Kandili Gecesini anma ve asrın eelaketi'nde hayatını kaybeden kardeşlerimizin ruhu için okunan Mevlid-i Şerif’i ve Kuran tilavetini Allah kabul eylesin." dedi..
KOCAELİ HABERİ

Gebzeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Cevat Seyran ve icra kurulu üyeleri, 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybeden deprem şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutturup, hayır yemeği ikramında bulundular..

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün de belediye başkan yardımcısı Sedat Çelik ile birlikte katılım sağladığı anlamlı gece için açıklamada bulunan dernek başkanı Cevat Seyran "Gebzeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak Miraç Kandili Gecesini anma ve asrın eelaketi'nde hayatını kaybeden kardeşlerimizin ruhu için okunan Mevlid-i Şerif’i ve Kuran tilavetini Allah kabul eylesin." dedi..
Bir 5 kişi görseli olabilir

Bir 7 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.