GEBZELİ VATANDAŞ NEYİ TAHLİYE EDİYOR?

İlçeler 29.01.2024 - 08:10, Güncelleme: 29.01.2024 - 08:10
 

GEBZELİ VATANDAŞ NEYİ TAHLİYE EDİYOR?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gebze'nin tanınmış simalarından Sabri Emecan, Gebze caddelerinden birisinden çekilmiş olan  yukardaki fotoğrafı sosyal medya sayfasından "Avrupalı böylesi proje yapamadığı için bizi kıskanıyor olmasın?" sözleri ile paylaştı.. Takipçileri Gebzeli vatandaşın o birbirin ekli o borular ile neyi tahliye ettiğini merak ederken, biz de Sabri Emecan'a "bu fotoğraf hangi mahalle hangi cadde" diye sorduk ve Emecan'dan "Gebze eski müftülüğün 150 metre ilerisi" cevabını aldık..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gebze'nin tanınmış simalarından Sabri Emecan, Gebze caddelerinden birisinden çekilmiş olan  yukardaki fotoğrafı sosyal medya sayfasından "Avrupalı böylesi proje yapamadığı için bizi kıskanıyor olmasın?" sözleri ile paylaştı..

Takipçileri Gebzeli vatandaşın o birbirin ekli o borular ile neyi tahliye ettiğini merak ederken, biz de Sabri Emecan'a "bu fotoğraf hangi mahalle hangi cadde" diye sorduk ve Emecan'dan "Gebze eski müftülüğün 150 metre ilerisi" cevabını aldık..
Bir yılan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.